VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Gezellige bedrijfsfeesten en groepsuitjes Centraal gelegen en goed bereikbaar Zeer uitgebreide keuken

Campingfeest

Het ideale feest voor de zomer!

Het tegenovergestelde van een chic feest, dat is een campingfeest! Kom lekker in korte broek en slippers, en vergeet de wc-rol onder de arm niet! Dit oer-Hollandse feest is voor iedereen een feest van herkenning.

De DJ draait de grootste zomerhits en maakt hierbij gebruik van een spetterende set-up. Zo draait hij uit de ijssalon en is er een uitgebreide lichtshow te bewonderen. Er wordt gebruik gemaakt van een professioneel geluidssyteem, rookmachine, bellenblaasmachine en DJ Booth.

Bij dit themafeest wordt er een rondje Bingo gespeeld en is er karaoke voor de liefhebber. Daarnaast kunnen de campinggasten gebruik maken van de pingpongtafel, badmintonnen, jeu de boule spelen en limbo dansen. Er is een decordoek, de gasten zitten op picknicktafels en de zaal staat vol met parasols en slaaptentjes. Desgewenst zorgen wij voor een ‘tokkie’-familie of verzorgen wij de ontvangst door één onze receptionisten bij dit themafeest in Friesland

Tip 1: Truss Caré met gigantische lichtshow

Wilt u iets meer spektakel tijdens de drive-in-show? Boek dan onze truss caré die bestaat uit een vierkanten kooi op de dansvloer waarin allerlei lichteffecten hangen. Denk hierbij aan spiegelbollen, movingheads, stage blinders, stroboscoops, spotjes en rookmachines. Op deze manier creëert u een dansvloer waar wel gedanst moet worden! Voor de truss caré betaald u € 275,00 extra. Vanaf 90 personen is de truss caré en inbegrepen.

Tip 2: Een campingartiest

Maak uw feest nog completer met een echte camping artiest. Kent u die artiesten niet die ’s zomers elke camping bij langs gaan voor een gezellig optreden? Wij wel! Denk hierbij aan; Arie RIbbens (Brabantse Nachten Zijn Lang), De Muzikale Bingoshow (Foute Hit Bingo), De Sjonnies (Dans Je De Hele Nacht Met Mij) of Jacques Herb (Manuela). Prijzen zijn op aanvraag.

Deel dit uitje