VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Een prachtige bruidstaart helemaal gratis! Maak kans op een vakantie naar Rhodos! Wij werken met vaste prijzen, dat scheelt!

Complete dag arrangement

Ontvang een prachtige bruidstaart van het huis!

Bij het complete dag arrangement wordt u ’s middags vanaf het moment waarop u op onze locatie belandt tot aan middernacht op uw wenken bediend. Bekijk hieronder dit zeer goed gevulde arrangement.

Ontvangst:

Bij binnenkomst wordt u hartelijk ontvangen door onze bediening. Zij zullen u en uw gasten de gehele dag in de watten leggen en zorgen voor een onvergetelijke dag. Bij het complete dag arrangement ontvangt u een bruidstaart helemaal gratis!

 

Na het ontvangst, wanneer u met uw daggasten in alle rust deze bewogen dag nog eens hebt kunnen doornemen is het tijd voor een heerlijke maaltijd. U kunt hierbij kiezen uit de volgende mogelijkheden.

 

Het complete ontvangst in combinatie met een luxe broodmaaltijd kunnen wij u aanbieden
voor € 22,50 p.p.

Het complete ontvangst in combinatie met een drie-gangen keuzediner of het zeer luxe buffet kunnen wij u aanbieden voor 32,50 p.p.

Ook tijdens de maaltijd zijn de consumpties bij de prijs inbegrepen.Het Bruiloftsfeest:

Ook ’s avonds zal het u en uw gasten aan niets ontbreken. Wij hebben een arrangement voor u in huis waar alle avondgasten u nog vaak positief aan zullen herinneren. De gehele avond loopt de bediening rond met diverse hapjes en drankjes.

 

Deze complete avond kunnen wij u aanbieden voor de prijs van € 19,75 p.p.

Uiteraard gelden er voor de kinderen zowel ’s middags als eventueel ’s avonds kindertarieven. 

 

Deel dit uitje
Ervaringen
"Geweldige service" 9

Vorig jaar hebben wij ons bruiloftfeest hier gevierd. Het ontbrak ons echter aan niets. Het eten was goed en het personeel kwam steeds weer bijlangs met drinken. Ook van onze gasten hebben wij vele complimenten ontvangen. Ga zo door!

Roelofke

Geef ook je mening

Geef je mening en maak kans op een gratis arrangement:

Schrijf ook een ervaring
Meer