VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Vier verschillende thema's Ideaal in combinatie met een buffet Van 8 tot 200 personen

Escape aan tafel

Vier verschillende thema's mogelijk!

Het populaire concept “Escape Room” nu in een spannende en vooral gezellige “aan tafel” variant.
Deze vorm van Escape Room in Friesland staat bol van spanning maar is vooral ook heel erg gezellig.

Escape aan Tafel leent zich uitstekend voor zowel kleine als grote groepen en het voordeel is dat je de hele tijd bij elkaar blijft en dat een mogelijk buffet als rode draad door het programma kan lopen. Het buffet kan ook vervangen worden voor hapjes of andere versnaperingen.

MOGELIJK VERLOOP VAN DE ESCAPE AAN TAFEL
Het avontuur begint met een gedetailleerde briefing door onze medewerkers zodat iedereen weet waar we ons bevinden en wat er verwacht wordt. Daarna wordt je ingedeeld in teams, krijgt je je outfit aan en wordt er gestart met het eerste raadsel. Hierna kan een pauze of voorgerechten buffet volgen.

Na het buffet of pauze ga je met je eigen team de strijd aan en los je de volgende serie raadsels, codes en puzzels op. Hiermee kun je punten scoren maar ze ook verliezen. Een goede tactiek, teamwork en het kraken van codes zorgen voor een stijgende spanning en nieuwe aanwijzingen maar let goed op want er zijn ook vele valkuilen en dwaalsporen. Na de 1e escape ronde volgt dan het hoofdgerechten buffet en de bekendmaking van de tussenstand waarbij je hoort welk team er aan kop ligt.

Na het buffet volgt de spannende escape finale en komt het aan op snelheid, de juiste links leggen en oplossen van de aanwijzingen om zo de ultieme code te kraken en de overwinning in de wacht te slepen.

Tijdens het mogelijke dessert volgt de uitleg hoe het nu allemaal in elkaar zat en wordt het winnende team bekend gemaakt en uiteraard beloond met de prijs!

De Escape aan Tafel is er in de thema’s

 

*De getoonde prijs is de prijs voor het spel. De totaalprijs is afhankelijk van uw keuze op het gebied van eten & drinken.

Deel dit uitje