VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Yess!! We zijn weer open... Feestje vieren? Reserveer je eigen zaalruimte bij ons! Thuis een buffet nodig? Bel ons!

Drankjes tijdens uw catering

U kunt tijdens uw catering natuurlijk ook gebruik maken van onze dranken arrangementen. De drankjes tijdens de catering kunt u op diverse manieren bespreken.

Vrij drinken. U spreekt met ons een begin en een eindtijd af. Tijdens deze periode voorziet onze bediening uw gasten van consumpties. De prijzen hiervan zijn als volgt. Deze optie is mogelijk vanaf 25 personen.

 

De tweede optie is op basis van nacalculatie. De bediening noteert alle drankjes en deze zullen aan het eind van het feest worden berekend. Deze mogelijkheid is te boeken vanaf 25 personen.

Tijdens beide arrangementen zijn de bar, het glaswerk en de bediening bij de prijs inbegrepen.

Een derde optie zou zijn ons een gevulde koelkast af te laten leveren. Deze optie kan al vanaf 15 personen en kost € 9,75 p.p.

 

Onze prijs is per persoon voor het drinken, waarvan u onbeperkt gebruik kunt maken. U krijgt van alles voldoende aangeleverd. Naderhand nemen wij alle niet gebruikte drinken en lege en aangebroken flessen en kratten weer mee retour. Mocht u een grote groep hebben, dan is het misschien handig een koelwagen toe te voegen aan uw catering, zodat ook de bijvul voorraad koud is. De prijs van een koelwagen bedraagt € 75,00.

Mocht u liever tappils serveren op uw feest. Dan is de prijs € 12,50 p.p. Ook een tapje met spoelbak en koolzuur zijn dan inclusief.

Deel dit uitje