VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Schitterende routes in de omgeving Combineer met een lunch of diner Duurzaam, maar heel erg stoer!

Old Dutch E-Choppers

Maak een heerlijke rit op een stoere E-Chopper van Old Dutch

Old Dutch E-Choppers
Huur samen met je vrienden, familie of collega’s onze E-Choppers en ervaar op een relaxte en duurzame manier onze prachtige omgeving. Maak een mooie rit rondom het Bergummermeer of verken de traditionele dorpjes in onze omgeving zoals Veenklooster of Feanwaldsterwal. Welke route u ook kiest op de E-Chopper zult u volop genieten.

Huur een E-Chopper en verken onze mooie regio.
De E-Chopper heeft een blauw kenteken en heeft een maximale snelheid van ca. 25 km per uur. Een mooie snelheid om deze regio van Friesland te verkennen.
Bovendien is er geen helmplicht en schijnt de zon dus heerlijk op je hoofd en waait de wind door je haren!

Een duurzame activiteit als bedrijfsuitje?
De E-Choppers zijn elektrisch aangedreven. Dit houdt in dat ze geen herrie maken en ook geen schadelijke stoffen uitstoten. Ideaal voor een gezellig, duurzaam en momenteel “Corona proof” personeelsfeest. Of als onderdeel van een compleet dagarrangement.

Wat zijn de mogelijkheden?
Onze E-Choppers zijn uitsluitend op reservering beschikbaar. U kunt een reservering maken voor gezelschappen tot 12 personen. Old Dutch heeft een aantal leuke routes voor u in huis welke goed passen bij de tijdsduur van uw rit en de actieradius van de accu. U wilt uiteindelijk natuurlijk niet stil komen te staan.
Wilt u uw telefoon als navigatie gebruiken tijdens de rit. Dan raden wij u aan alvast de volgende routeplanner app via de playstore te downloaden die hoort bij de website: Fietsersbond
U ontvangt van ons een code wanneer u hier bent, waarmee u de route op uw app kunt openen.

U kunt een E-Chopper op de volgende manier boeken.


Wij gaan er vanuit dat u een maximale kilometrage van 45/50 kilometer kunt afleggen. Dit is in praktijk een hele rit.

Wat biedt restaurant Old Dutch u als start en eindpunt?
Maak uw rit compleet en stel een compleet arrangement samen bij Old Dutch in De Westereen. Wilt u voor uw vertrek nog genieten van een lunch of liever bij terugkomst van een heerlijk diner? Hieronder vindt u een greep uit de mogelijkheden.


Leuke openingsactie
:

 

Greep uit overige opties:

 

Neemt u voor meer informatie en beschikbaarheid van bovenstaande arrangementen gerust contact met ons op.

Huurvoorwaarden:
Bij verhuur van de E-Choppers zijn uiteraard een aantal voorwaarden van toepassing welke u vooraf overhandigt zult krijgen. Hier leest u alvast een aantal van deze voorwaarden die handig kunnen zijn bij uw keuze.

 

Deel dit uitje