VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Wij bezorgen maaltijden bij u aan de deur op het park Boek één van onze leuke activiteiten Lekker eten in ons restaurant of op het terras

Vakantiepark Zwartkruis

Maak je vakantie compleet met een gezellig bezoek aan ons restaurant!

Beste gasten van vakantiepark Zwartkruis,

Erg leuk dat jullie vakantie komen vieren in onze regio. Wij zijn restaurant & partycentrum Old Dutch uit De Westereen en jullie vinden ons op slechts 4 kilometer vanaf het Waterpark Zwartkruis. In samenwerking met dit prachtige vakantiepark willen wij ervoor zorgen dat jullie een onvergetelijke vakantie vieren aan het Bergumermeer.

Heerlijk eten & drinken
Kom tijdens jullie verblijf op het park eens gezellig een hapje bij ons eten. Ons restaurant is geopend van donderdag t/m zondag vanaf 16 uur.

 

 

 

Old Dutch E-Choppers
Parkeer jullie auto op ons gratis parkeerterrein en ga samen met je vrienden of familie er op uit op onze E-Choppers en ervaar op een relaxte en duurzame manier onze prachtige omgeving. Maak een mooie rit rondom het Bergumermeer en verken de traditionele dorpjes in onze omgeving zoals Veenklooster of Feanwaldsterwal. Welke route jullie ook kiezen op de E-Chopper zullen jullie volop genieten. Wij verhuren de Choppers op onze openingsdagen van donderdag t/m zondag.

Huurvoorwaarden:
Bij verhuur van de E-Choppers zijn uiteraard een aantal voorwaarden van toepassing welke jullie vooraf overhandigt zullen krijgen. Hier lezen jullie alvast een aantal van deze voorwaarden die handig kunnen zijn bij uw keuze.

 

Prijzen: (excl. eten & drinken)

 

 

Spelshows:
Voor iets grotere gezelschappen vanaf 8 personen is het erg leuk één van onze spelshows te boeken. Afhankelijk van het spel of de show kun je deze voor of na het eten spelen. Of speel onze escape aan tafel, deze speel je terwijl je tussentijds geniet van ons lopend buffet. Een aantal leuke opties zijn:

 

Klik hier om een overzicht van al onze activiteiten te zien.
Let wel, deze shows zijn op basis van beschikbaarheid en dienen ca. een week van tevoren geboekt worden!

 

Deel dit uitje