VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Win een 8 daagse reis naar de Griekse zon! Inclusief vlucht & hotel Vertrek in mei of juni 2018

De winnaars van de reis naar Rhodos zijn bekend!

Rhodos, het eiland van zon en liefde!

In de periode van 1 april 2016 tot 30 december 2017 maakte bruidsparen die hun bruiloft bij Old Dutch vierde en minimaal 100 avondgasten hadden kans om een 8-daagse reis naar Rhodos te winnen. Afgelopen vrijdag 23 februari 2018 onder het genot van een borrel en een hapje werd dan eindelijk de prijs uitgereikt.

De gelukkige winnaars van de reis naar Rhodos zijn Wijnand en Janna Weening. Op 7 april 2017 zijn zij getrouwd en hebben hun feest gevierd bij Old Dutch. Zij hadden gedurende hun feest 154 gasten. Wijnand en Janna zijn nog niet eerder op reis geweest met het vliegtuig. Ondanks dat hebben ze er wel super veel zin in. De reis zal in de maanden mei of juni 2018 plaatsvinden.

De reis die aangeboden wordt door Restaurant en Partycentrum Old Dutch zal bestaan uit een retour vlucht en hotelovernachtingen in een hotel met minimaal drie sterren. Rhodos staat bekend om zijn prachtige witte stranden en de heerlijk Griekse keuken. De vele pittoreske tavernes bieden de uitgelezen kans om kennis te maken met de Griekse keuken.

Deel dit uitje