VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Wisselende gerechten Dit buffet is inclusief drankjes! Combineer ons buffet met een spelshow

Buffetrestaurant (Hollands Wokken)

Heerlijk onbeperkt dineren voor een vaste prijs!

Open Keuken Restaurant Old Dutch is hét buffetrestaurant in Friesland voor gezinnen, groepen en families (2 tot 150 personen).

Hier geniet u op vrijdag, zaterdag en zondag met uw gezelschap van een zéér uitgebreid lopend buffet, waar u door middel van “Live Cooking”, heerlijke vlees en visgerechten van de grill en bakplaat kunt proeven. Deze gerechten worden door onze kok “live” aan uw tafel bereid.

Om het buffet gevarieerd te houden werken wij maandelijks met een nieuw thema. Behalve vlees en vis bieden wij u verschillende soepen, salades, tapas en een zeer uitgebreid dessertbuffet. De inhoud kan daardoor iets afwijken van de gerechten op de website omschreven. De kwaliteit zal derhalve nooit afnemen.
Van maandag t/m donderdag kunt u voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest of bedrijfsuitje vanaf 20 personen (€ 595,00) reserveren in het buffetrestaurant. Bekijk ook onze volledige openingstijden.

 


Prijsoverzicht: (2.5 uur):

 

Bovenstaande prijzen zijn inclusief koffie & thee, frisdranken, diverse sappen, Heineken tappils, wijnen en binnenlandse sterke dranken!

 

Vindt u 2.5 uur te kort?

Wilt u langer dan 2.5 uur bij ons blijven, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. U kunt voor € 2,50 per half uur p.p. bijboeken.

 

 

Deel dit uitje
Ervaringen
"Super" 9

2e Paasdag geweest met 3 personen, en wij kunnen Old Dutch bij ieder aanbevelen.
Heerlijke soep uitgebreide keuze in vlees,vis,salades enz enz. Ook de oosterse gerechten en een fantastisch nagerecht buffet zijn niet vergeten.
De temperatuur van de gerechten waren ook prima wat je niet bij elk buffetrestaurant kan zeggen.

John de Vries

Geef ook je mening

Geef je mening en maak kans op een gratis arrangement:

Schrijf ook een ervaring
Meer