VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Gezellige bedrijfsfeesten en groepsuitjes Centraal gelegen en goed bereikbaar Zeer uitgebreide keuken

Personeelsuitje Drachten

Vergeet even de vergaderingen, de deadlines en alle onbeantwoorde e-mails. Tijd voor een personeelsuitje! En dan is een personeelsuitje vlakbij Drachten altijd een goede keus als locatie. We verwelkomen uw team natuurlijk erg graag in ons Restaurant & Partycentrum Old Dutch, in de Westereen te Friesland. Bij ons gaat overheerlijk eten hand in hand met altijd gezellige (thema)feesten.

Verschillende soorten thema’s voor uw personeelsuitje vlakbij Drachten

Ga al dansend terug naar de 70’s en waan uzelf in de schoenen van John Travolta in Saturday Night Fever. Of begeef uzelf in het Wilde Westen in ons omgebouwde western dorp. Kortom, geef uw personeelsuitje bij Restaurant & Partycentrum Old Dutch een geheel eigen thema en ga er volledig in op!

Enkele thema’s:

Bekijk alle themafeesten

discovloer Personeelsuitje Drachten Old Dutch casino Personeelsuitje Drachten Old Dutch thema feest Personeelsuitje Drachten Old Dutch Binnen bar Personeelsuitje Drachten Old Dutch

Verschillende soorten spelshows voor uw personeelsuitje

Maar we hebben meer te bieden! Zo kunt u uw personeelsuitjeook in het teken van een tv-programma laten staan. Ontdek bijvoorbeeld wie van uw collega’s de Mol is in het gelijknamige arrangement. En bestaat uw team echt uit voetbalfanaten? Ga dan voor de spelshow ‘Koning Voetbal‘.

Bekijk rustig eens al onze spelshows voor een eveneens onvergetelijk personeelsuitje vlakbij Heerenveen!

Boek nu een onvergetelijk uitje

Interesse? Vraag dan uw gekozen arrangement aan of neem gerust contact met ons op. U vindt Old Dutch op een kwartier rijden vanaf Drachten, Leeuwarden en Dokkum en direct gelegen aan het treinstation op het traject Leeuwarden-Groningen.

Aanbevolen