VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Verse salades en tapasgerechtjes Bier, wijn en vele sterke dranken inclusief! Heerlijke vleesgerechten van de grill & uit de oven

Buffetrestaurant

Heerlijk onbeperkt dineren voor een vaste prijs!

Open Keuken Restaurant Old Dutch is hét buffetrestaurant in Friesland voor gezinnen, groepen en families (2 tot 150 personen).

Hier geniet u elk weekend op vrijdag, zaterdag en zondag met uw gezelschap van een zéér uitgebreid lopend buffet, waar u door middel van “Live Cooking”, heerlijke vlees en visgerechten van de grill en uit de oven kunt proeven.

Om het buffet gevarieerd te houden werken wisselen wij de gerechten af aan de hand van thema’s of aan de hand van het seizoen. Behalve vlees en vis bieden wij u verschillende soepen, frisse salades, tapas en een zeer uitgebreid dessertbuffet. De inhoud kan daardoor iets afwijken van de gerechten op de website omschreven. De kwaliteit zal derhalve nooit afnemen. Ook wanneer u vegetarisch of andere dieetwensen hebt kunnen wij u prima van dienst zijn, mits u ons op hoogte stelt uiteraard.

Van vrijdag t/m zondag geldt er geen minimaal aantal personen en bent u met uw vrienden, familie of collega’s van harte welkom in ons restaurant. Onze deuren gaan ’s middags vanaf 16.00 open en het buffet begint omstreeks 17.00 uur. Wilt u dit buffet door de weeks boeken, dan kan dat vanaf 30 personen (12+). Bekijk hier onze volledige openingstijden.

 

Prijsoverzicht: (2.5 uur):

 

Bovenstaande prijzen zijn inclusief koffie & thee, frisdranken, diverse sappen, Heineken tappils, wijnen, beerenburg, (bessen)jenever, vieux, Malibu, Safari, Passoa en Pisang Ambon in de mix!
Voor een speciaalbiertje betaal je slechts € 2,50.

 

Vindt u 2.5 uur te kort?

Vindt u 2.5 uur te kort, omdat u bijvoorbeeld van te voren nog even wilt borrelen. Boek dan gerust een uurtje langer! U kunt ons buffetrestaurant arrangement voor 3.5 uur vastleggen voor de prijs van € 45,00 p.p. Voor kinderen is de prijs dan € 20,00 p.p.

 

 

 

 

 

Deel dit uitje
Ervaringen
"Fantastische ervaring" 10

Wij hebben ons 10 jarig trouwfeest gevierd in het buffetrestaurant van Old Dutch. Heerlijk gegeten en een informele sfeer. Bovendien waren heel wat dranken zoals bier, wijn en heel veel sterke dranken inbegrepen. Dat zie je niet veel!

Feenstra

Geef ook je mening

Geef je mening en maak kans op een gratis arrangement:

Schrijf ook een ervaring
Meer