VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Verse salades en tapasgerechtjes Inclusief drankjes voor een vaste prijs! Heerlijke vleesgerechten van de grill & uit de oven

Buffetrestaurant

Heerlijk onbeperkt dineren voor een vaste prijs!

Open Keuken Restaurant Old Dutch is hét buffetrestaurant in Friesland voor gezinnen, groepen en families (2 tot 150 personen).

Hier geniet u elk weekend op vrijdag, zaterdag en zondag met uw gezelschap van een zéér uitgebreid lopend buffet, waar u door middel van “Live Cooking”, heerlijke vlees en visgerechten van de grill en uit de oven kunt proeven.

Om het buffet gevarieerd te houden werken wisselen wij de gerechten af aan de hand van thema’s of aan de hand van het seizoen. Behalve vlees en vis bieden wij u verschillende soepen, frisse salades, tapas en een zeer uitgebreid dessertbuffet. De inhoud kan daardoor iets afwijken van de gerechten op de website omschreven. De kwaliteit zal derhalve nooit afnemen. Ook wanneer u vegetarisch of andere dieetwensen hebt kunnen wij u prima van dienst zijn, mits u ons op hoogte stelt uiteraard.

Van vrijdag t/m zondag geldt er geen minimaal aantal personen en bent u met uw vrienden, familie of collega’s van harte welkom in ons restaurant. Onze deuren gaan ’s middags vanaf 16.00 open en het buffet begint omstreeks 17.00 uur. Bekijk hier onze volledige openingstijden.

 

Prijsoverzicht: (2.5 uur):

 

Bovenstaande prijzen zijn inclusief koffie & thee, frisdranken, diverse sappen, Heineken tappils, wijnen, beerenburg & jenever in de mix!

 

Vindt u 2.5 uur te kort?

Vindt u 2.5 uur te kort, omdat u bijvoorbeeld van te voren nog even wilt borrelen. Boek dan gerust een uurtje langer! U kunt ons buffetrestaurant arrangement voor 3.5 uur vastleggen voor de prijs van € 42,50 p.p. Voor kinderen is de prijs dan € 15,00 p.p.

 

 

 

 

 

Deel dit uitje
Ervaringen
"Een aanrader" 10

Zondag hebben we bij jullie gegeten in het buffetrestaurant.
We hebben ontzettend genoten.Het eten was heerlijk. In het restaurant kun je ook heel gezellig zitten. Vriendelijk en vlot personeel. In één woord 100 punten!!!

Thea van der Veen

Geef ook je mening

Geef je mening en maak kans op een gratis arrangement:

Schrijf ook een ervaring
Meer