VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Gezellige bedrijfsfeesten en groepsuitjes Centraal gelegen en goed bereikbaar Zeer uitgebreide keuken

Personeelsuitje Sneek

Even geen vergaderingen, deadlines of de vele e-mails die u dagelijks binnenkrijgt. Het is tijd voor een personeelsuitje! Wij, van Old Dutch, slaan de deuren graag voor u en uw team open. U vindt ons in de Westereen, ongeveer een uurtje rijden vanaf Sneek.

Uw personeelsfeest nabij Sneek in een unieke setting

Maak van uw personeelsfeest bij ons in de Westereen (een uur rijden vanaf Sneek) een echte belevenis. Ga bijvoorbeeld voor een après–ski party. Zing samen met uw collega’s mee met Nederlandse en Duitse hitknallers en drink uit een grote bierpul tussen de look-a-like bierpullen of in een heuse skihut.

Toch liever wat anders? Dat kan, ga bijvoorbeeld samen met uw team het avontuur aan in de bajes. Het bijzondere aan dit arrangement is dat uw personeelsuitje (of detentie) met een sms/mail met informatie start. Deze ontvangt u drie weken voor aanvang van het personeelsuitje. Zo leeft het hele uitje al ruim van te voren op de werkvloer!

Natuurlijk kunt u ook uw allerfoutste kleding uit de kast trekken en losgaan op muziek van Vengaboys, The Village People of Gerard Joling. Hoe fouter hoe beter tijdens het Faute Party Themafeest!

Dit is slechts een kleine greep uit wat er allemaal te doen en te beleven valt voor uw team in ons partycentrum!

gezelligheid op een Personeelsuitje Sneek Old Dutch discovloer Personeelsuitje Sneek Old Dutch themafeestje en Personeelsuitje Sneek Old Dutch gezelligheid op een Personeelsuitje Sneek Old Dutch 2

Daag uw team uit met onze spelshows

Houdt uw team echt van een uitdaging en van wedstrijden? Kijk dan tussen onze vele spelshows! Zoals:
Wie is de Mol‘, ‘Ik hou van Holland‘, of kijk wie er beter is, de jongens of de meisjes!

Uw personeelsfeestje bij Old Dutch in het kort

Meer weten?

Neem voor vragen, meer informatie of reserveringen contact op via info@old-dutch.com, 0511-442638 of het contactformulier op onze website. Hopelijk tot binnenkort in de Westereen!

Aanbevolen