VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Trek je meest foute outfit aan Een themafeest voor een te gekke groep Combineer dit thema met een fout buffet

Faute Party Themafeest

Hoe fouter hoe beter!

Hoe fouter hoe beter, dat is het motto van de Foute Party! Een fout decor (10×2,5 meter), een foute dj en natuurlijk foute muziek zorgen er voor dat uw gasten dit feestje niet zo snel zullen vergete

Naast de foute muziek, het decor en de karaoke bestaat de foute party ook uit limbo dansen, zaklopen, twister en een rondje bingo. De drive-in-show bestaat uit een grote geluidset, dj booth en een spetterende lichtshow met effecten als spiegelbollen en een bellenblaasmachine. Uiteraard is onze dj en het barpersoneel (indien mogelijk) geheel in stijl gekleed. Voor elke gast is er een foute zonnebril. Ter decoratie hangen er spiegelbollen in de zaal en onze eigen ‘Olli’s Bierstübe’ mag natuurlijk niet ontbreken.

 

Tip 1 – Ron & Sjon

Maak uw foute feest nog fouter met Ron & Sjon. Bij de ingang staan ze klaar om uw collega’s, vrienden en familie commentaar te geven op hun kleding. Alle gasten komen namelijk via de rode loper en de bekende gouden afzetpaaltjes met koord naar binnen. Voor de ingang staan skytubes om iedereen te verwelkomen. Ron is de verwijfde modestylist die graag tips geeft wat betreft de goede kleding. Sjon is een rasechte papparazzi-fotograaf die de VIPS graag op de gevoelige plaat vastlegt op een speciaal voor hem ontworpen decordoek. De foto’s worden later getoond op de schermen in de zaal. U krijgt ook een link naar de foto’s thuisgestuurd! Voor de toevoeging betaald u € 225,00 incl. btw. Bij groepen groter dan 60 personen zijn Ron & Sjon inbegrepen.

Tip 2 – Foute artiest

Nederland staat tegenwoordig bekend om de vele talentenjachten in het land en op televisie. Daarbuiten heeft Nederland ook een flink aantal artiesten die door meerdere of één liedje bekend zijn geworden en vaak net zo snel weer vergeten zijn. Maak uw foute feest nog completer met een artiest. Wij kunnen dit allemaal voor uw aan het arrangement toevoegen. Wat dacht u van Bonnie St. Claire (Dr. Bernhard, Pierrot), Dario (De Clown), Dries Roelvink (Maria Magdalena), Eric Dikeb (De Pizzahut), George Baker (Una Paloma Blanca, Little Green Bag), Jacques Herb (Manuela, Een Man Mag Niet Huilen), Jettie Pallettie (Hey Knull, Geef Mij R 2) of Jody Bernal (Que Si Que No). Dit is maar een kleine greep uit het aanbod. Prijzen zijn op aanvraag.

Tip 3 – Truss Caré met spetterende lichtshow

Wilt u iets meer spektakel tijdens de drive-in-show? Boek dan onze truss caré die bestaat uit een vierkanten kooi op de dansvloer waarin allerlei lichteffecten hangen. Denk hierbij aan spiegelbollen, movingheads, stage blinders, stroboscoops, spotjes en rookmachines. Op deze manier creëert u een dansvloer waar wel gedanst moet worden! Voor de truss caré betaald u € 275,00 extra. Vanaf 120 personen is de truss caré en Ron & Sjon inbegrepen.

Deel dit uitje