VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Buffetrestaurant elk weekend open Feestje vieren? Reserveer je eigen zaalruimte bij ons! Thuis een buffet nodig? Bel ons!

Over ons

Old Dutch, een bedrijf wat al 40 jaar in beweging is...

Restaurant & Partycentrum Old Dutch

Specialist in horeca en evenementen

Een bedrijfsfeest, een bruiloft, maar ook voor vergaderingen, seminars en themafeesten. Kinderfeesten, beurzen en catering op maat. Het is te veel om op te noemen wat Restaurant & Partycentrum Old Dutch in De Westereen allemaal verzorgd op het gebied van horeca. Voor iedere doelgroep en iedere portemonnee heeft Old Dutch de juiste oplossing.

Na een ingrijpende verbouwing is restaurant en partycentrum ‘Old Dutch’ weer helemaal bij de tijd. Directeuren Wijbren & Melle Prins zijn er mee in hun nopjes. Het restaurant is een kleine twee jaren geleden compleet verbouwd en ook de verouderde trouwzaal heeft een complete make-over gekregen. Tevens is er aan de achterzijde van het pand een nieuwe Ierse Pub gebouwd welke voor feesten en partijen geboekt kan worden.

In 1981 werd het toenmalige ‘Café Jacob’ door brand verwoest, voor die tijd had het vooral functie van bar-dancing. Nadat het complex opnieuw werd opgebouwd, werd besloten om de koers helemaal te verleggen. De discotheek werd gesloten en het kreeg de functie van zalencentrum. De naam werd veranderd in Old Dutch.
“Wij zijn een allround horecabedrijf, wij kunnen eigenlijk alles leveren”, zo stelt directeur Wybren Prins.
Voor elke gelegenheid biedt Old Dutch de juiste mogelijkheden “Voor zowel gasten met een kleine beurs als voor een groot bedrijf, het kan bij ons allemaal”.
Old Dutch beschikt over twee grote zalen geschikt voor recepties, bruiloften en bedrijfsfeesten. De zalen kunnen desgewenst worden aangepast in kleinere, intiemere en sfeervol ingerichte zalen. Voor kleine groepen kunt u ook gebruik maken van het ‘Bruin Café’ of van de splinternieuwe ‘Irish Pub’.
Bruidsparen zijn bij Old Dutch aan het juiste adres en genieten van de vele voordelen die hen wordt geboden. Bovendien biedt Old Dutch vele scherpe arrangementen.
Ook een succesformule zijn de themafeesten en spelshows van Old Dutch. Uitermate geschikt als vriendenuitje en voor personeelsverenigingen. Enkele voorbeelden zijn een avondje in De Bajes. En de spelshows ‘Ik hou van Holland’of ‘De jongens VS de meisjes’.
Ook voor de zakelijke markt heeft Old Dutch best het één en ander te bieden. Bedrijven en instellingen kunnen terecht bij Old Dutch voor hun vergaderingen, presentaties en seminars. Alle vergaderzalen zijn uitgerust met een geluidsinstallatie, beamer en scherm. Tevens beschikt Old Dutch over een groot en gratis parkeerterrein.

Sinds 2012 heeft Old Dutch zijn koers nog eens flink gewijzigd. Door de verandering in de markt vonden vader en zoon Prins het tijd voor een vernieuwd concept. Het café en de snackbar werden gesloten en aan de voorzijde van het pand werd met succes een buffetrestaurant geopend.
‘Het restaurant sluit precies aan bij onze identiteit. Het is warm, zeer uitgebreid en van goede kwaliteit’ aldus Melle Prins.
De mogelijkheden zijn onbeperkt bij Old Dutch. Alle redenen dus om eens te informeren naar de mogelijkheden. ‘Iedereen is hier welkom’

Aanbevolen