VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Combineer dit spel met ons buffetrestaurant! Een spel voor jong en oud Hoe goed is jouw vaderlandse muziekkennis?

Ik hou van Holland

Een Oer-Hollands personeelsfeest!

Eén van de leukste themafeesten van Friesland

Weet u het juiste tv-fragment te raden, of de zanger van dat bekende liedje? Kunt u de Nederlandse woorden moeiteloos correct spellen, of weet u de juiste persoon te raden aan de hand van enkele omschrijvingen? Dit soort vragen kunnen allemaal onderdeel uitmaken van het ‘Ik hou van Holland’ themafeest bij Old Dutch Westereen. Daag uw vrienden of collega’s uit in deze spelshow en laat zien dat u en uw team alles van Nederland weten.ik hou van holland themafeest

Het ‘Ik hou van Holland’ themafeest in Friesland is gebaseerd op het zaterdagavond programma, dat niet meer van de tv weg te denken is. Het spel wordt doorgaans met bekende Nederlanders gespeeld, maar om dit ontzettend leuke familiespel dichterbij te halen hebben wij speciaal voor u het ‘Ik hou van Holland’ themafeest naar De Westereen in Friesland gehaald.

De groepen worden in teams verdeeld en de teams krijgen een teamcaptain die door u zelf wordt gekozen. Deze teamcaptains zijn verantwoordelijk voor de voortgang van het spel. Alle teams worden door middel van vragen en opdrachten, die door de spelleider worden voorgelegd, uitgedaagd om zo snel mogelijk het juiste antwoord te geven.

Themafeest ‘Ik hou van Holland’ als bedrijfsuitje

De spelshow is ook perfect als bedrijfsuitje. Verdeel al uw collega’s willekeurig over de teams, of zet afdelingen tegen elkaar in de verschillende rondes. De show staat garant voor een hilarische avond, waar nog lang over zal worden nagepraat!

Teams, verenigingen, bedrijven of families – ‘Ik hou van Holland’ is niet voor niets één van de populairste themafeesten van Friesland. Dit spel is voor iedereen geschikt.

‘Ik hou van Holland’ bestaat uit onder andere de volgende rondes:

 

Geïnteresseerd?

‘Ik hou van Holland’ beleven bij Old Dutch in de Westereen, Friesland? Vraag vrijblijvend meer informatie aan via info@old-dutch.com, 0511-442638 of via het contactformulier op onze website.

Deel dit uitje
Ervaringen
"Geweldig" 9

Zondag 7 Nov een hele gezellig middag gehad wat was alles goed geregeld fijne bediening en hapjes prima. De entertainment was geweldig ik hou van Holland wat hebben we gelachen met z’n allen echt een aanrader om dit te doen bedankt team old duch

S. KOOTSTRA

Geef ook je mening

Geef je mening en maak kans op een gratis arrangement:

Schrijf ook een ervaring
Meer