VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Sfeervolle bruiloftslocatie met 5 prachtige zalen Capaciteit van 20 tot 400 gasten Ruime gratis parkeergelegenheid

Bruiloft

De mooiste dag van jullie leven verdient de beste trouwlocatie!

Bij Old Dutch in de Westereen (Friesland) zorgen wij er voor dat jullie bruiloft de mooiste dag van jullie leven wordt. Wij passen ons volledig aan jullie wensen aan. Jullie hoeven alleen maar aanwezig te zijn en te genieten. Wij zorgen voor de drankjes en de hapjes. Jullie gasten zullen aan niets te kort komen. Daarom zijn wij de perfecte trouwlocatie in Friesland voor jullie bruiloft.

Een keuze uit vijf zalen met ieder een eigen sfeer

Voor jullie trouwerij kun je bij ons kiezen uit maar liefst vijf verschillende zalen. Nodig je heel veel vrienden en familie uit? Dan kunnen jullie bij ons terecht in de Stationszaal. Deze zaal heeft een capaciteit van 350 personen. De sfeervolle verlichting kunnen we instellen op de kleuren die jullie willen. De strakke bar maakt de zaal helemaal af.

Door de grote van de zaal is er genoeg ruimte om een dansvloer voor jullie feest in te richten en aan het einde van de zaal is een podium met ruimte voor live-muziek.

Onze Twiggy Bar zaal is ook geschikt voor grote groepen. Deze zaal is doormiddel van schuifwanden eenvoudig in drie verschillende ruimtes in te delen. Deze ruimte heeft een capaciteit tot 300 gasten.

Toch liever een intiemere setting?

Willen jullie een eigen bruin café tot jullie beschikking hebben? Of jullie feest in Ierse stijl vieren? Ook dan zijn jullie bij ons aan het goede adres.

Eerst lekker tafelen voordat iedereen de dansvloer op gaat?

Ook dat is mogelijk! Met een ruime keuze uit onze arrangementen en een sfeervolle ingerichte zaal, kunnen jullie volop genieten van een heerlijk diner. Zijn de buikjes goed gevuld? Dan zorgen wij ervoor dat de zaal klaar is voor jullie feest.

Een traditionele bruiloft?

Zijn jullie op zoek naar een trouw locatie in Friesland voor een Marokkaanse bruiloft,  Turkse Bruiloft of Afghaanse bruiloft? Of willen jullie gewoon een gezellige zaalruimte huren om zelf jullie eigen bruiloft te verzorgen? Ook dat is mogelijk bij Old Dutch. En, om jullie alle vrijheid te bieden, is het toegestaan om zelf een buffet te verzorgen. Dat kan alleen bij Old Dutch in de Westereen!

Maak jullie bruiloft compleet!

Old Dutch biedt een geheel verzorgd feest voor deze speciale dag. Jullie moeten zelf volop kunnen genieten van het feest, maar ook jullie gasten moeten zich ook nergens druk om hoeven te maken. Daarom biedt Old Dutch arrangementen aan waarin alles is inbegrepen. Jullie betalen een vast bedrag per persoon zodat jullie precies weten waar jullie aan toe zijn.

Wist je dat…

Wij denken graag met jullie mee en zorgen er graag voor dat jullie feest een feest wordt waar nog lang over nagepraat zal worden.

Hebben jullie vragen of willen jullie een keer langskomen? Bel gerust of neem contact op via de site.

Op de hoogte blijven? Volg ons op ook Facebook!

Receptie arrangement Wilt u een receptie geven voor uw gasten tijdens.. Bekijk
Een Bruiloft op locatie Zoekt u een cateraar die uw bruiloft op locatie kan verzorgen? Wij doen het graag voor u... Bekijk
Old Dutch biedt u vele extra’s Behalve de verzorging van uw feest helpen wij u graag bij uw zoektocht naar de juiste band of deejay. Ook….. Bekijk
Keuze uit vijf sfeervolle trouwzalen Bekijk hier onze verschillende feestzalen. Of maakt u eens een geheel vrijblijvende afspraak om onze zalen te bezichtigen... Bekijk
Traditionele Bruiloft Bent u op zoek naar een locatie voor een Marokkaanse bruiloft,  Turkse Bruiloft of Afghaanse bruiloft? Of wilt u gewoon….. Bekijk