VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Gezellige bedrijfsfeesten en groepsuitjes Direct gelegen aan station De Westereen Zeer uitgebreide keuken

Personeelsuitje Friesland

Vergeet even de vergaderingen, de deadlines en alle onbeantwoorde e-mails. Tijd voor een personeelsuitje! En dan is een personeelsuitje in Friesland altijd een goede keus. We verwelkomen uw team natuurlijk erg graag in ons Restaurant & Partycentrum Old Dutch, in de Westereen te Friesland. Bij ons gaan bedrijfsfeesten hand in hand met overheerlijk eten en altijd gezellige (thema)feesten.

Verschillende soorten thema’s voor uw personeelsuitje in Friesland

Ga al dansend terug naar de 70’s en waan uzelf in de schoenen van John Travolta in Saturday Night Fever. Of begeef uzelf in het Wilde Westen in ons omgebouwde western dorp. Kortom, geef uw personeelsfeest in Friesland een geheel eigen thema en ga er volledig in op!

Enkele thema’s:

Bekijk alle themafeesten

discovloer Personeelsuitje Friesland Old Dutch casino Personeelsuitje Friesland Old Dutch thema feest Personeelsuitje Friesland Old Dutch Binnen bar Personeelsuitje Friesland Old Dutch

Verschillende spelshows voor uw themafeest

Maar we hebben meer te bieden! Zo kunt u uw personeelsfeest ook in het teken van een tv-programma laten staan. Ontdek bijvoorbeeld wie van uw collega’s de Mol is in het gelijknamige arrangement. En bestaat uw team echt uit voetbalfanaten? Ga dan voor de spelshow ‘Koning Voetbal‘.

Bekijk rustig eens al onze spelshows voor een eveneens onvergetelijk personeelsfeest in Friesland!

Boek nu een onvergetelijk groepsuitje

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje? Vraag dan uw gekozen arrangement aan of neem gerust contact met ons op. U vindt Old Dutch op twintig minuten rijden vanaf Drachten, Leeuwarden en Dokkum en direct gelegen aan het treinstation op het traject Leeuwarden-Groningen.

Aanbevolen