VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Evt. inclusief een prachtige & smaakvolle bruidstaart De gehele dag zijn alle consumpties all-in Vaste prijzen, zonder verrassingen!

Mega bruiloft arrangement

Dit arrangement vervult al jullie wensen

Bij het Mega bruiloft arrangement wordt u ’s middags vanaf het moment waarop u op onze locatie belandt tot aan middernacht op uw wenken bediend. Bekijk hieronder dit zeer goed gevulde arrangement.

Ontvangst:

Bij binnenkomst wordt u hartelijk ontvangen door onze bediening. Zij zullen u en uw gasten de gehele dag in de watten leggen en zorgen voor een onvergetelijke dag. Ons meest uitgebreide bruiloft arrangement ziet er als volgt uit:

 

Na het ontvangst, wanneer u met uw dag gasten in alle rust deze bewogen dag nog eens hebt kunnen doornemen is het tijd voor een heerlijk warm en koud buffet, waarbij er voor werkelijk iedereen wat lekkers aanwezig is.

 

 

Het complete ontvangst in combinatie met een luxe buffet kunnen wij u aanbieden voor € 45,00 p.p.

Ook tijdens de maaltijd zijn de consumpties bij de prijs inbegrepen.Het Bruiloftsfeest:

Ook ’s avonds zal het u en uw gasten aan niets ontbreken. Wij hebben een arrangement voor u in huis waar alle avondgasten u nog vaak positief aan zullen herinneren. De gehele avond loopt de bediening rond met diverse hapjes en drankjes.

 

 

Deze complete avond kunnen wij u aanbieden voor de prijs van € 29,50 p.p.

Uiteraard gelden er voor de kinderen zowel ’s middags als eventueel ’s avonds kindertarieven. 

 

Deel dit uitje
Ervaringen
"Een hele mooie dag gehad" 9

We hebben genoten van begin tot eind ! Alles was goed verzorgd en trouwen op locatie ! Hoe fijn is dat ! We kijken met z’n allen terug op een hele fijne en liefdevolle dag ! Voor ons blijft de old Dutch nu extra bijzonder omdat wij daar natuurlijk ook getrouwd zijn ! Bedankt !

Roelof en Petra Nicolai

Geef ook je mening

Geef je mening en maak kans op een gratis arrangement:

Schrijf ook een ervaring
Meer