VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Gezellige bedrijfsfeesten en groepsuitjes Centraal gelegen en goed bereikbaar Zeer uitgebreide keuken

Bedrijfsuitje Friesland

Vergaderingen, volle agenda en idem e-mail inbox. Zet het allemaal even in de figuurlijke koelkast, want het is tijd voor een bedrijfsuitje! En waar kan dat nou beter dan in Friesland. We verwelkomen u graag bij Old Dutch in de Westereen (Fries voor Zwaagwesteinde). In de mooie Friese Wouden vindt u ons restaurant & partycentrum waar we uw bedrijfsfeest in Friesland tot een onvergetelijke belevenis maken.

Bedrijfsuitje op elke locatie in Friesland

Zoals we hierboven al aangaven maken wij van uw bedrijfsuitje in het mooie Friesland graag een prachtig evenement. Dat kan bij ons maar ook bij u op uw locatie. In dat geval komen we bij u met de catering zoals u dat voor ogen heeft. Van een compleet buffet tot BBQ en met of zonder biertap.

Komt u bij ons? Gezellig! Kies dan uit een van de thema’s of spelshows voor uw bedrijfsuitje. Doe een gok in het Maffia Casino van de jaren 60. U kunt ook gaan voor de bierproeverij. Drink met mate(n)! Bekijk meer leuke ideeen voor uw groepsuitje.

Een personeelsfeest bij Old Dutch in Friesland

 

Boek uw teamuitje!

Interesse verder toegenomen? Vraag dan uw gekozen arrangement aan of neem gerust contact met ons op. U vindt Old Dutch op een kwartier rijden vanaf Drachten, Leeuwarden en Dokkum en direct gelegen aan het treinstation op het traject Leeuwarden-Groningen. Dus heel centraal gelegen in Friesland!

Aanbevolen