VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Voor iedereen is er een Tiroler hoedje Inclusief Deejay met licht en geluidset Een prachtig Tirools decor

Après Ski Party

Ein..... Zwei..... Drei...... Saufen!

Voor een leuk après–ski feestje is écht geen wintersport nodig! De meest gezellige feesten worden in après–ski stijl gevierd, het is ook een heel leuk idee voor uw bedrijfsfeest. Iedereen gaat verkleed in lederhosen of Dirndls en krijgt bij binnenkomst natuurlijk een Tirolerhoedje. Eventueel kunnen ze op de foto in een echte skigondel. Het bier wordt geschonken in grote bierpullen en uiteraard draait de dj de beste après–ski hits. Sneeuwpoppen, houten chalets en een sneeuwmachine maken de sfeer compleet!

Het themafeest après ski party in Friesland bestaat uit een uitgebreid decor met een achtergronddoek van 10×3 meter, een 3D skihut, houten panelen met ski’s, opblaasbare sneeuwpoppen en look-a-like dennebomen. Uiteraard is onze entertainer en het bar personeel geheel in stijl gekleed. De drive-in-show bestaat uit een grote geluidset, dj booth en een spetterende lichtshow. Uiteraard mag ook de sneeuwmachine niet ontbreken!

De DJ/ entertainer maakt er één groot feest van met echte schlagers, feestmuziek en natuurlijk uw eigen verzoekjes. Tussendoor wordt u vermaakt met activiteiten tussen door als; langlaufen, spijkerslaan met een holle hamer, bierpulschuiven, jodelwedstrijd, tampons lutschen, touwtrekken, platzen Ballon, Schlag Karte, Nutzpflanzen, essen die Zitrone en meer! Uiteraard zijn alle spellen op vrijwillige basis.

Uiteindelijk maakt de DJ er een geweldig feest van en is één ding zeker; jong, oud, man of vrouw. Iedereen staat op de dansvloer!

Extra activiteiten bij themafeest Après Ski Party

Tip 1 – Karaoke

U kunt het après skifeest uitbreiden met uw eigen karaokeshow in Friesland. Met maar liefst 1910 Engelstalige, 301 Nederlandse en 70 Duitse Hitknallers voegt u een leuke act toe aan uw party. Met één of twee grote TV-Schermen kunt u alle hits meezingen. Nafloop volgt er desgewenst een puntentelling automatish op het scherm. Onze entertainer maakt er samen met u een ervaring van om nooit te vergeten! Voor de toevoeging betaald u € 175,00 incl. btw. Bij groepen groter dan 50 personen is de Karaoke inbegrepen.

Tip 2 – Breid uw avond uit met een Artiest:

Maak uw feest compleet met een après ski artiest op uw feest. Kies voor een bekend duo als De Dikdakkers (o.a. Cowboys & Indianen), de Zware Jongens (o.a. Jodeljump), Cooldown Café (o.a. Hey Baby) of De Alpenzusjes (o.a. Hutje Op De Hei, Naar Voren Naar Achter). Uiteraard kunt u ook kiezen voor lokale helden als Lytse Hille, Ein Prosit of Zanger Rinus. Prijzen op aanvraag

Tip 3 – Spijkerbroek hangen en Truss Caré

Deze hilarische activiteit is een leuke aanvulling op uw arrangement. Hoe lang kunt u aan een lederhosen hangen? Samen met het spijkerbroek hangen komt er een truss caré mee die over de dansvloer heen staat. Dit maakt het feest nog net even iets completer. In de truss caré hangen behalve de lederhosen diverse discolampen en effecten. Kortom; een leuke activiteit èn een spetterende lichtshow. Voor deze toevoeging betaald u € 275,00 incl. btw. Vanaf 120 personen is de Truss Caré, Spijkerbroekhangen en Karaoke inbegrepen.

U kunt een Après Ski Party eventueel combineren met het King Size arrangement. De prijs van dit King Size arrangement bedraagt in combinatie met dit thema € 22,95 p.p. (ivm met grote pullen ipv gewone glazen)

 

Deel dit uitje