VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Ongedwongen avond met leuke activiteiten Inclusief Deejay met licht en geluidset Een prachtig Tirools decor

Après Ski Party

Hey, Wir wollen die Eisberen sehn!... WHooohwww

Voor een leuk après–ski feestje is écht geen wintersport nodig! Een zéér gezellige Après Ski Party vier je in de Skihut bij Old Dutch in De Westereen. Als bedrijfsfeest of misschien wel met je sportvereniging. Iedereen gaat verkleed in lederhosen of Dirndls en krijgt bij binnenkomst natuurlijk een flügel om in de sfeer te komen. Het bier wordt geschonken in grote bierpullen en uiteraard draait de dj de beste après–ski hits. Sneeuwpoppen, houten chalets en een sneeuwmachine maken de sfeer compleet!

Het themafeest après ski party in Friesland bestaat uit een uitgebreid decor met een achtergronddoek van 10×3 meter, een 3D skihut, houten panelen met ski’s, opblaasbare sneeuwpoppen en look-a-like dennebomen. Uiteraard is onze entertainer en het bar personeel geheel in stijl gekleed. De drive-in-show bestaat uit een grote geluidset, dj booth en een spetterende lichtshow. Uiteraard mag ook de sneeuwmachine niet ontbreken!

De DJ/ entertainer maakt er één groot feest van met echte schlagers, feestmuziek en natuurlijk uw eigen verzoekjes. Tussendoor wordt u vermaakt met activiteiten tussen door als; langlaufen, spijkerslaan met een holle hamer, bierpulschuiven, jodelwedstrijd, tampons lutschen, touwtrekken, platzen Ballon, Schlag Karte, Nutzpflanzen, essen die Zitrone en meer! Uiteraard zijn alle spellen op vrijwillige basis.

Uiteindelijk maakt de DJ er een geweldig feest van en is één ding zeker; jong, oud, man of vrouw. Iedereen staat op de dansvloer!

Tip 1 – Breid uw avond uit met een Artiest:

Maak uw feest compleet met een après ski artiest op uw feest. Kies voor een bekend duo als De Dikdakkers (o.a. Cowboys & Indianen), de Zware Jongens (o.a. Jodeljump), Cooldown Café (o.a. Hey Baby) of De Alpenzusjes (o.a. Hutje Op De Hei, Naar Voren Naar Achter). Uiteraard kunt u ook kiezen voor lokale helden als Lytse Hille, Ein Prosit of Zanger Rinus. Prijzen op aanvraag

Tip 2 – Combineer de Aprés Ski Party met het Duits Tiroolse buffet. Klik hier om de inhoud hiervan te bekijken.

U kunt de Après Ski Party eventueel combineren met ons King Size arrangement. De prijs van dit King Size arrangement bedraagt in combinatie met dit thema € 32,50 p.p. (ivm met grote pullen in plaats van gewone glazen)

 

Deel dit uitje
Ervaringen
"Apres Ski" 9

Afgelopen vrijdag bedrijfsuitje gehad van monteurs noord nederkland in apres ski sfeer. Topavond alles prima geregeld, aardig personeel en een hoop lol gehad bij de door Old Dutch geregelde activiteiten.
Zeer klantvriendelijke en meedenkende benadering zodat er altijd een mouw aan te passen valt.

KPN

Geef ook je mening

Geef je mening en maak kans op een gratis arrangement:

Schrijf ook een ervaring
Meer