VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Vier uren feest voor slechts € 29,50 p.p! Een heerlijke uitgebreide hap tussendoor Ideaal in combinatie met een spelshow

King-Size arrangement

Voel je de koning te rijk!

Tijdens het King-Size arrangement voel je je gedurende 4 uren de koning te rijk bij Old Dutch in Friesland. Dit zeer uitgebreide arrangement is eigenlijk overal geschikt voor. Als bedrijfsborrel, als verjaardagsfeest of voor jullie bruiloft. En ook in combinatie met een spelshow of themafeest is het King Size arrangement een prima keuze. Tijdens dit vier uur durende arrangement zijn de drankjes onbeperkt. Er is bediening aanwezig, maar ook zelf afhalen aan de bar is mogelijk.

Wanneer je kiest voor één van onze feestarrangementen dan kun je in overleg met ons een bijpassende zaalruimte uitkiezen. We beschikken bijvoorbeeld over twee gezellige café ruimtes voor gezelschappen tot ca. 50 personen. Maar ook een eigen zaal voor groepen oplopend tot 400 gasten of twee zalen gecombineerd oplopend tot 700 personen behoren tot de mogelijkheden. Of misschien wens je een ruimte waarin er voldoende speelruimte voor de kinderen is. Samen met jou kijken we naar de meest geschikte zaal.

 

King Size:

 

Starten met koffie en oranjekoek vooraf? Dan is de meerprijs € 2,50 p.p.

 

Prijzen kinderen:

0 t/m 3 jaar: Gratis
4 t/m 11 jaar: € 17,50 p.p.

 

Deel dit uitje
Ervaringen
"Geweldig!" 9

Afgelopen weekend hebben wij een verjaardagsfeest met kingsize arrangement gehad bij The Old Dutch. Alles was perfect geregeld! We zaten heel gezellig in het bruincafé en de bediening was ontzettend vriendelijk en vlot. Voor een schappelijke prijs hebben wij meer dan genoeg hapjes en drankjes ontvangen en de warme hap was heerlijk. Iedereen vond het heel geslaagd en voor herhaling vatbaar!

Wytske

Geef ook je mening

Geef je mening en maak kans op een gratis arrangement:

Schrijf ook een ervaring
Meer