VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Geschikt voor jong en oud Hoe goed is jou inschattingsvermogen? Wie is er eigenlijk leniger?

De Jongens tegen De Meisjes

Maak voor eens en altijd een eind aan de strijd der seksen!

De dames strijden tegen de jongens en andersom.

Tijdens deze humoristische spelshow, die wordt gepresenteerd door een mannelijke en een vrouwelijke entertainer, gaat u de strijd aan tegen de andere sekse.

Hoeveel procent van de Nederlandse man draagt iedere dag schone sokken? Hoeveel procent vindt dat haar man teveel naar zijn moeder luistert? Wat staat er in de koelkast van een vrijgezelle man? Wat zit er in de handtas van een vrouw?

Wat kun je verwachten bij deze spelshow in Friesland?

Het herenteam wordt geleid door een mannelijke entertainer en het damesteam door een vrouwelijke entertainer. Samen zullen zij er voor zorgen dat u een onvergetelijk avontuur aangaat en achter de gekste weetjes van beide seksen komt. Wie weet leert u elkaar eindelijk begrijpen!

De volgende rondes worden gespeeld:

 

Het spel zal worden gespeeld bij Old Dutch in De Westereen in Friesland.

Deel dit uitje
Ervaringen
"We komen zeker terug!" 10

We hebben bij Melle een vriendenuitje (21 pers). We hebben een heerlijk en zeer goed verzorgde BBQ gehad. Er was geen nee te koop. Daarna hebben we het spel de jongens tegen de meisjes gedaan. We hebben ons zeer goed vermaakt.Goede en vriendelijke bediening, ook erg snel. Eten was goed geregeld.Kortom een top avond. We komen hier met de vriendengroep zeker terug.Tot de volgende keer.

Willem van Zwieten

Geef ook je mening

Geef je mening en maak kans op een gratis arrangement:

Schrijf ook een ervaring
Meer