VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Speelparadijs voor de kinderen Breed assortiment Incl. bier, wijn & binnenlands gedistilleerd!

Kerst 2018

Heerlijk genieten tijdens de feestdagen

Kerst 2018

Gezellig met zijn tweetjes of met de hele familie genieten van ons kerstbuffet? Reserveer dan tijdig een plekje in één van onze sfeervolle ruimtes. Zoals elk jaar pakt Old Dutch ook dit jaar weer groots uit en dopen wij ons gehele pand tijdens deze gezellige periode in kerstsfeer. Zowel op 1e als 2e kerstdag openen wij vanaf 16.45 uur onze deuren en serveren wij vanaf 17.30 uur een zeer uitgebreid buffet zoals u dat eigenlijk elk weekend gewend bent, maar nu uitgebreid met heel veel extra’s. Dit buffet verdelen wij in twee grote buffetten waarbij de kok door middel van “live cooking” heerlijke vlees en visgerechten voor u bereidt. Maar ook voor de liefhebber van kleine koude gerechtjes, tapas en salade is er veel keuze. Uiteraard mag ook een luxe dessertbuffet tijdens de kerstdagen niet ontbreken.

Voor de kinderen plaatsen we een kinderbuffet met o.a. poffertjes, kipnuggets, frikandellen en een heuse snoeptafel. En mochten ze geen trek meer hebben, dan hoeven ze zich zeker niet te vervelen. We zorgen namelijk voor een springkussen, tekentafel en een mini bioscoop, zodat zij zich niet hoeven te vervelen.

Prijstabel:

Onderstaande prijzen zijn inclusief koffie & thee, frisdrank, tappils, wijnen en binnenlands gedistilleerd.

Kinderen 0 t/m 3 jaar: Gratis
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 15,00
Vanaf 12 jaar en ouder: € 39,50

U kunt als groep niet gesplitst afrekenen. Dit dient door 1 persoon gedaan te worden. Wij vragen hiervoor uw begrip. (Tip: Stuur elkaar een tikkie)

 

Deel dit uitje
Ervaringen
"Gezelligheid" 10

Wij komen echt al ruim 5 jaar tijdens de kerstdagen met de hele familie bij Old Dutch. De kinderen vinden het fantastisch en het buffet is echt genieten. Ze serveren hier geen liflafjes, maar wel hele smaakvolle gerechten!

Veenstra

Geef ook je mening

Geef je mening en maak kans op een gratis arrangement:

Schrijf ook een ervaring
Meer