VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Speelparadijs voor de kinderen Breed assortiment Incl. bier, wijn & binnenlands gedistilleerd!

Kerst 2017 (Beide dagen vol)

Heerlijk genieten tijdens de feestdagen

Kerst 2017 (Let op beide kerstdag vol!)

Ook in 2017 bent u tijdens beide kerstdagen weer van harte welkom in ons Restaurant & Partycentrum. Op beide kerstdagen serveren we weer als van oudsher een uitgebreid warm en koud buffet met daarbij een heerlijk dessertbuffet. U kunt hier met kleine en grote gezelschappen aan deelnemen. Elk jaar passen we de gerechten licht aan en proberen we het buffet van het voorgaande jaar te overtreffen.
In ons buffet vindt u vele kleine voorgerechten zoals paté met cranberry en een heerlijke huisgemaakte seizoenssalade. Door middel van “live Cooking”  worden er een groot aantal vleesgerechten vanaf de grill door onze koks bereidt. O.a. malse varkenshaas en biefstuk behoren hiertoe. Geheel in stijl van het jaar zal ook een wildgerecht niet ontbreken.
Ons dessertbuffet is zoals ieder jaar om van te smullen met diverse ijstaarten en verschillende zoete kerstdesserts. Van chocolade brownies tot heerlijke bavarois en longueurs.

Kinderen:

Voor de kinderen serveren we een kinderbuffet met diverse snacks en o.a. poffertjes.
Tevens is er voor hen een grote speelruimte met daarin een mini-bioscoop, knutselhoek en een springkussen. Uiteraard houden wij vanuit Old Dutch een oogje in het zeil, zodat u in alle rust kunt genieten van het buffet.

Tijden:

Ons restaurant & zalen zijn geopend vanaf 16.45. Het buffet gaat open vanaf 17.30 uur en zal tot 20.00 uur zijn geopend.

Prijstabel:

Onderstaande prijzen zijn inclusief koffie & thee, frisdrank, sappen, tappils, wijnen en binnenlands gedistilleerd.

Kinderen 0 t/m 3 jaar:Gratis
Kinderen 4 t/m 11 jaar:€ 15,00
Vanaf 12 jaar en ouder:€ 37,50

U kunt als groep niet gesplitst afrekenen. Dit dient door 1 persoon gedaan te worden. Wij vragen hiervoor uw begrip.


Het weekend voor de kerst….

In het weekend voor de kerstdagen bent u uiteraard nog van harte welkom in ons restaurant. Ook dan serveren we heerlijke gerechten bijpassend aan de tijd van het jaar.

Deel dit uitje
Ervaringen
"Gezellig gedecoreerd" 9

Vorig jaar zaten wij met familie in deze prachtige zaak. Wij wonen zelf in het Zuidwesten van het land en hebben vorig jaar erg genoten van de vriendelijkheid en de gezellige sfeer die er in uw bedrijf heerst. Dit jaar zijn we helaas niet in de buurt, maar we wilden u en alle medewerkers alvast weer een succesvolle kerst toewensen!

Fam. Kronenburg

Geef ook je mening

Geef je mening en maak kans op een gratis arrangement:

Schrijf ook een ervaring
Meer