VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Gezellige bedrijfsfeesten en groepsuitjes Centraal gelegen en goed bereikbaar Zeer uitgebreide keuken

Warm & koud buffet De Westereen

Een zeer compleet warm en koud buffet

U kunt bij Restaurant Old Dutch terecht voor onder andere warm & koud buffetten. Restaurant Old Dutch is hét buffetrestaurant in Friesland voor families, groepen of gewoon gezellig met z’n tweeën. Hieronder vindt u één van onze warm & koud buffetten. De buffetten worden altijd op een mooi opgemaakte buffettafel gepresenteerd, in de door u besproken zaalruimte.

Vooraf:

 

Koud:

 

Warm:

 

Uiteraard kunnen wij in overleg het buffet aanpassen aan uw wensen. Ook kan er ook rekening gehouden worden met diëten en overige allergieën.

Overige warme en koude buffetten

Naast het warm & koud buffet De Westereen, worden onderstaande warm & koud buffetten ook aangeboden:

Restaurant Old Dutch

Restaurant Old Dutch is gevestigd in de Westereen, ofwel Zwaagwesteinde. Dit is nabij Leeuwarden, Dokkum en Drachten. Het restaurant is centraal gelegen bij het treinstation in de Westereen. Ook zijn er voldoende parkeerplekken voor de auto aanwezig. Restaurant Old Dutch zorgt ervoor dat u onbezorgd van u avondje uit kunt genieten, door het aanbieden van amusement in de vorm van kinderfilms, een tekentafel en speelgoed voor de kleinsten. Toch iets anders dan een warm & koud buffet? Naast onze warm & koud buffetten, hebben we nog veel meer mogelijkheden voor een gezellig avondje uit eten.

Reserveren?

Restaurant Old Dutch is geopend van donderdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur. Voor vragen, offertes of reserveringen kunt u contact opnemen via info@old-dutch.com, 0511-442638 of via het contactformulier op de website.

Deel dit uitje
Ervaringen
"geweldig aanbod" 8

afgelopen zaterdag zijn we daar voor het eerst geweest en het aanbod aan gerechten was uitmuntend.
verder een zeer goede en vriendelijke bediening.
ook was het aangebodene uitstekend van smaak .
een reden om hier terug te komen

h.monsma

Geef ook je mening

Geef je mening en maak kans op een gratis arrangement:

Schrijf ook een ervaring
Meer