VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Bourgondische kleding voor iedereen Eten met je handen en drinken uit een mok Perfect uitje voor teambuilding

Bourgondisch feest

Bourgondisch kluiven

Na het vrolijke ontvangst van Kokkie ga je met je hele groep gezellig om de grote stamtafel zitten. Gehuld in een middeleeuws jasje en voorzien van een groot servet, schuif je aan met elkaar voor een uitgebreid 3-gangen buffet, waarbij uiteraard het bestek zal ontbreken. De tafel is gedekt, de kaarsen branden en alle benodigdheden voor het eten liggen op tafel. Kokkie zal je op weg helpen.

Tussendoor geniet je van elkaars gezelschap en van de hilarische teambuilding activiteiten die je als groep met elkaar gaat beleven. Als beloning voor de goede prestaties gaat er één team met de hoofdprijs vandoor. Het bourgondische feest bestaat onder andere uit:

 

Het buffet zoals in bovenstaande opzet omschreven is niet bij de prijs inbegrepen. U kunt zelf een buffet toevoegen, al is bij bovenstaand thema een Bourgondisch buffet natuurlijk het meest passend.

Een bourgondisch bedrijfsuitje in Friesland

Bourgondisch Feest

Wil je heerlijk met elkaar genieten? Kom dan met je collega’s, vrienden of familie naar het Bourgondisch themafeest. Tijdens dit complete uitje worden je smaakpupillen en je lachspieren volop aangesproken. Een heerlijk ontspannen bedrijfsfeest in Friesland, waar nog lang over zal worden nagepraat.

Meer weten?

Neem voor meer informatie of reserveringen contact op via info@old-dutch.com, 0511-442638 of via het contactformulier op onze website.

 

Deel dit uitje