VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Outdoor activiteit Toegankelijke ondergrond Sluit af met een diner in ons buffetrestaurant

Citygame Moord op Muts van Old Dutch

Los de opdrachten op en ontrafel de mysterieuze moord

Citygame Moord op de Muts van Old Dutch
Los de opdrachten op en ontrafel de mysterieuze moord

Een digitale dorpsplattegrond vormt het begin van een boeiende zoektocht door de omgeving van Old Dutch. Het doel van de tocht is om erachter te komen wie de moord op de Muts heeft gepleegd. Bij de wandeling horen verschillende vragen en opdrachten. Met de juiste antwoorden wordt het profiel van de dader steeds duidelijker. Waarom was de ‘Muts van Old Dutch’ een doelwit en wie heeft het gedaan?

Spannend groepsuitje met wedstrijdelement
Dit spannende groepsuitje bij Old Dutch begint met een introductie van onze activiteitenbegeleiders. De deelnemers krijgen waardevolle informatie te horen. Mogelijk zit hier al een eerste hint bij, je weet maar nooit. Na deze ‘startprocedure’ gaan jullie in teams op pad. Deze opzet zorgt voor een éxtra wedstrijdelement. Jullie lossen niet alleen de moord op, jullie proberen dat ook nog eens beter te doen dan de andere teams.

Citygame
Een citygame daagt deelnemers uit om een vraagstuk op te lossen in de ‘city’, de ‘stad’. Ditmaal gaat het om (een stuk van) De Westereen, het dorp waar Old Dutch gevestigd is. Aan de hand van een tablet met citygame verkennen jullie het zoekgebied. De hoeveelheid opdrachten en de diversiteit daarin zorgen voor een vermakelijke middag. Iedereen wil de ‘Moord op de Muts van Old Dutch’ ontrafelen. Er is geen tijd te verliezen, maar het is ook belangrijk om geen aanwijzingen te missen.

Old Dutch De Westereen
Wij zijn een partycentrum en restaurant in Friesland met een gevarieerd aanbod. We hebben een buffetrestaurant dat uitblinkt in kwaliteit en veelzijdigheid. Daarnaast zijn er groepsuitjes, themafeesten en spelshows te boeken. Ook beschikt Old Dutch over een zalencentrum voor bruiloften, vergaderingen en seminars. Oftewel, een goed adres voor feesten en partijen. De bereikbaarheid is gunstig dankzij de ligging in de buurt van de Centrale As (100 kilometer per uur).

Deel dit uitje