VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Hoe stevig zit u op de Rodeo stier? Inclusief geweerschieten Een workshop Country Linedancing mogelijk

Country and Western Themafeest

Heb jij je ook wel eens als Clint Eastwood willen voelen?

Laat de bezoekers als sheriff, cowboy of cowgirl of indiaan verkleden en de sfeer zit er direct al goed in! Wij zorgen ervoor dat de zaal is omgetoverd tot één grote saloon. Daarnaast is er ook zeker een shooting gallery, een post office, sherrif’s office en uiteraard een madame lucy’s.

Naast het nagebouwde westerndorp is er ook nog muziek op de prairie. Onze DJ/Entertainer draait de mooiste Countryhits van artiesten als Glenn Campbell, Jonh Denver, Billy Ray Cyrus en Rednex. Maar uiteraard komen er ook andere hits uit vooral de jaren ’70 en ’80 voorbij. Dit alles in een mooie setting is natuurlijk nog niet een Country & Western themafeest in Friesland. Er zijn ook leuke activiteiten zoals lasso werpen, geweer schieten, spijkerslaan, hoefijzer gooien en u mag een ritje doen op ‘Bully’, onze rodeostier.

Country & Western is een themafeest voor iedereen. Het themafeest in Friesland bestaat uit een uitgebreid decor met achtergronddoek van 10×2,5 meter, schiettent, diverse standjes, western games en een rodeostier. De drive-in-show bestaat uit een licht- en geluidshow met effecten zoals een rookmachine. De dj/ entertainer maakt er gegarandeerd een groot feest van.

Tip 1 – Combineer de Western Games met een heerlijke BBQ

Geheel in Western stijl is het misschien een leuk idee tijdens de Western Games gebruik te maken van onze BBQ mogelijkheden. Je vindt alle diner en BBQ mogelijkheden via deze link: Restaurant

Tip 2 – Country artiest

Even een leuk optreden tussendoor van een Country artiest? Ook dat is mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan Nederlandse acts van Country Wilma, Jelle B, Anny Schilder of Will Stevens. Maar ook een optreden van het bekende Engelse duo Granth & Forsyth is mogelijk. Prijzen zijn op aanvraag

 

Deel dit uitje