VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Met deze bingo wint u prachtige prijzen! Bingo, maar dan net iets anders Een spel geschikt voor jong en oud

Crazy Bingo

Speel mee, maar pas op voor valse bingo!

Doe samen met uw vrienden, familie of collega’s mee aan het bekendste spelletje van Nederland: Bingo!
Voor diegenen die het spel al een tijd niet meer gespeeld hebben doen we een opfris ronde op de ouderwetse manier. Onze assistente zet de bingo machine aan en één voor één rollen de ballen uit de automaat. Wie heeft het eerst bingo?Crazy Bingo

Als iedereen weer weet hoe het spel werkt gaan we écht beginnen.

Onze entertainers maken het helemaal crazy

Crazy Bingo is een spel geschikt voor jong en oud. Tijdens Crazy Bingo leidt onze entertainer u op ludieke wijze door de avond. Het beloofd een spannende, interactieve avond te worden, vol met entertainment. Zo worden er verhalen verteld, muziek ten gehore gebracht, laten we foto’s zien, moet u opdrachten uitvoeren en zijn er quiz vragen. Dit alles om u de punten te laten verdienen die u nodig heeft om bingo te krijgen. Uiteraard mag u vooraf zelf uw nummers uitkiezen.

Crazy Bingo Prijzen

Afhankelijk van het aantal bingo’s en groepen zullen er meerdere rondes gespeeld worden. Het spelprogramma duurt zo’n twee uren en de Crazy Bingo kan gespeeld worden met tien tot tweehonderd deelnemers. Het team met uiteindelijk de meeste bingo’s heeft gewonnen en gaat voor de hoofdprijs! Zo kunt u ontzettende leuke prijzen winnen, zoals pennen, sleutelhangers en wc-papier! Voor ieder wat wils, maar bovenal gaat het natuurlijk om de gezelligheid. De kosten van de Crazy Bingo bedragen €14,00 per persoon.

Old Dutch Westereen

Restaurant & Partycentrum Old Dutch is de specialist in horeca en evenementen. Old Dutch Westereen heeft een centrale ligging en is goed bereikbaarheid. Naast de Crazy Bingo, kunt u ook bij ons terecht voor onder andere:

 

Geïnteresseerd?

Neem voor eventuele vragen of reserveringen contact met ons op via info@old-dutch.com, 0511-442638 of via het contactformulier op onze website.

Deel dit uitje