VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Buffetrestaurant elk weekend open Feestje vieren? Reserveer je eigen zaalruimte bij ons! Thuis een buffet nodig? Bel ons!

Disc Golf

Een heerlijke spel voor jong en oud!

Helaas is deze activiteit niet langer meer beschikbaar.

Kijk ook eens naar het spel Archery Tag, of klik hier voor een overzicht van als onze huidige activiteiten.

Onder begeleiding van een ervaren instructeur gaat u Disc Golf leren spelen op ons eigen parcours! Geschikt voor elke groep, een geweldig buitenuitje!

U leert op een leuke wijze de verschillende gooitechnieken en frisbees kennen. Al snel zult u merken dat u beter begint te gooien en na ongeveer een half uur gaat u als zelfs spelen.

Disc Golf is een variant op het traditionele golf. Er wordt alleen niet gespeeld met een balletje, maar met een frisbee. De frisbee moet in een stalen mand met kettingen worden gegooid, dit is een ‘Pole Hole’. Is dit gelukt, dan kunt u door naar de volgende hole. Net zoals bij gewoon golf geldt: degene die het parcours aflegt met de minste worpen is winnaar.

Disc Golf is een ontzettend leuk uitje voor alle leeftijden. Lekker genieten van de buitenlucht, het gezelschap van vrienden of familie en de uitdaging van frisbee werpen. Misschien gooit u wel een hole-in-one of wat in Disc Golf termen een ‘Ace’ wordt genoemd.

Spelregels van Disc Golf

Het parcours bestaat uit verschillende holes. Elke hole start vanaf de ’tee’. Vanaf hier werpt elke speler zijn eerste frisbee richting de basket. Hierna wordt er weer om de beurt gegooid. Degene wiens frisbee het verst is geland, mag eerst gooien. De spelers blijven achter elkaar en achter de frisbee. Om opnieuw te werpen blijft iedereen met een voet staan op de plek waar de frisbee eerder is geland.

De score wordt opgeschreven als iedereen de hole heeft gehaald. Daarna gaat u verder naar de volgende hole, net zolang tot alle holes aan de beurt zijn geweest.

 

 

Deel dit uitje