VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Leuke kleding inbegrepen Spanning en sensatie Ideaal te combineren met een buffet, BBQ of iets anders

Escape aan tafel

Vind jij de oplossing die leidt tot jullie escape?

Het populaire concept “Escape Room” nu in een spannende en vooral gezellige “aan tafel” variant. Je speelt dit spel bij Old Dutch in Friesland, De Westereen.

Escape aan Tafel leent zich uitstekend voor zowel kleine als grote groepen en het voordeel is dat je de hele tijd bij elkaar blijft en dat een mogelijk buffet als rode draad door het programma kan lopen. Het buffet kan ook vervangen worden voor hapjes of andere versnaperingen.

MOGELIJK VERLOOP VAN DE ESCAPE AAN TAFEL
Het avontuur begint met een gedetailleerde briefing door onze medewerkers zodat iedereen weet waar we ons bevinden en wat er verwacht wordt. Daarna wordt je ingedeeld in teams, krijgt je je outfit aan en wordt er gestart met het eerste raadsel. Hierna kan een pauze of voorgerechten buffet volgen.

Na het buffet of pauze ga je met je eigen team de strijd aan en los je de volgende serie raadsels, codes en puzzels op. Hiermee kun je punten scoren maar ze ook verliezen. Een goede tactiek, teamwork en het kraken van codes zorgen voor een stijgende spanning en nieuwe aanwijzingen maar let goed op want er zijn ook vele valkuilen en dwaalsporen. Na de 1e escape ronde volgt dan het hoofdgerechten buffet en de bekendmaking van de tussenstand waarbij je hoort welk team er aan kop ligt.

Na het buffet volgt de spannende escape finale en komt het aan op snelheid, de juiste links leggen en oplossen van de aanwijzingen om zo de ultieme code te kraken en de overwinning in de wacht te slepen.

Tijdens het mogelijke dessert volgt de uitleg hoe het nu allemaal in elkaar zat en wordt het winnende team bekend gemaakt en uiteraard beloond met de prijs!

De Escape aan Tafel is er in de thema’s

 

Het verhaal speelt zich af in het thema waar u voor kiest. Ook de bijbehorende kleding is per thema verschillend.

Het buffet zoals in bovenstaande samenvatting omschreven kunt u in overleg met ons bepalen, maar is niet bij de genoemde prijs inbegrepen!

Deel dit uitje
Ervaringen
"Familie dag" 10

Wij hebben met ons met 27 personen heerlijk te goed gedaan aan een goed verzorgde lunch. Daar na onder het genot van een drankje en een hapje,het super leuke tafel escape gedaan. Onder leiding van een zeer gezellige FBI spelplezier een top middag gehad. Waar iedereen met plezier aan heeft mee gedaan.
En prijs gezien perfect.

Keuning

Geef ook je mening

Geef je mening en maak kans op een gratis arrangement:

Schrijf ook een ervaring
Meer