VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
U ontvangt een leuke foto om mee te nemen Diverse professionele typetjes Een boevenpak voor elke deelnemer

In de Bajes

Beleef een spannend uitje in de Bajes van De Westereen

Dit themafeest is momenteel helaas niet beschikbaar.

Het themafeest In de Bajes in Friesland geeft u een ervaring hoe het is om in de bajes te zitten. Maar bij de bajes in De Westereen wordt u goed verzorgd. Zo krijgt u samen met uw bajesmaatjes een heerlijk voorgerecht buffet na ontvangst van uw bajes outfit. Hierna zult u met uw teamgenoten gaan strijden om zo de bajestrofee binnen te halen. De activiteiten die voorbij zullen komen zijn typische bajes activiteiten zoals knijpers maken, dreigbrieven knippen maar ook zullen fysieke activiteiten niet ontbreken.

Na de strijd en de prijsuitreiking zal u door een spannende onverwachte gebeurtenis (die we nog even geheim houden) verplaatsen naar een andere locatie in de bajes van de Westereen in Friesland en kunt u onder het genot van een uitgebreid hoofdgerechten buffet met elkaar bijkletsen.Hierna is het tijd voor een crimineel feest en wordt u op actieve en passieve manier vermaakt door ons Bajesteam. Hierbij zal er ook ruimte zijn om te gaan swingen of meezingen met oer-Hollandse bajeshits.

Na het toetjes buffet gaat u zich opmaken voor de grootste uitbraak van de eeuw waarbij uw vlucht met de nodige special effects zal worden ondersteund. Uiteraard zult u veilig op uw schuilplaats aankomen.

Het buffet zoals in bovenstaande samenvatting omschreven kunt u in overleg met ons bepalen, maar is niet bij de genoemde prijs inbegrepen!

Themafeest In de Bajes specials

 

Deel dit uitje