VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Speelparadijs voor de kinderen Breed assortiment Incl. bier, wijn & binnenlands gedistilleerd!

Kerst 2021

Heerlijk genieten tijdens de feestdagen

LET OP: GEZIEN DE BLIJVENDE MAATREGELEN HEBBEN WIJ BESLOTEN HET BUFFET VANAF 13.00 TOT 16.00 TE SERVEREN. HIER ZIJN NOG TAFELS VOOR BESCHIKBAAR. HAD U AL GERESERVEERD, MAAR BENT U DOOR DEZE NOODZAKELIJKE WIJZIGING VERHINDERD, LAAT HET ONS DAN ZSM WETEN.

Gezellig met zijn tweetjes of met uw hele familie genieten van ons kerstbuffet? Reserveer dan tijdig een plekje in één van onze sfeervolle ruimtes. Nadat we vorig jaar door omstandigheden helaas geen buffet hebben kunnen aanbieden pakken we dit jaar weer groots uit en versieren wij ons gehele pand tijdens deze gezellige periode in kerstsfeer. Zowel op 1e als 2e kerstdag openen wij vanaf 12.30 uur onze deuren en serveren wij vanaf 13.00 uur een zeer uitgebreid buffet.

Zoals u weet serveren wij elk weekend een uitgebreid buffet, maar tijdens de kerstdagen breiden we dit buffet nog ietsje uit en zorgen we bovendien voor een heerlijk dessertbuffet. Dit buffet verdelen wij in twee grote buffetten waarbij onze koks door middel van “live cooking” heerlijke vlees en visgerechten voor u bereidt. Maar ook voor de liefhebber van kleine koude gerechtjes, tapas en salade is er veel keuze. Uiteraard mag ook een luxe dessertbuffet tijdens de kerstdagen niet ontbreken. De middag loopt zo rond 16.00/30 ten einde.

Voor de kinderen plaatsen we een kinderbuffet met o.a. poffertjes, kipnuggets, frikandellen en een heuse snoeptafel. En mochten ze geen trek meer hebben, dan hoeven ze zich zeker niet te vervelen. We zorgen namelijk voor een springkussen, tekentafel en een mini bioscoop, zodat zij zich niet hoeven te vervelen.

 

 

Prijstabel:

Onderstaande prijzen zijn inclusief koffie & thee, frisdrank, tappils, wijnen en binnenlands gedistilleerd.

Kinderen 0 t/m 3 jaar: Worden niet berekend
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 20,00
Vanaf 12 jaar en ouder: € 45,00

U kunt als groep niet gesplitst afrekenen. Dit dient door 1 persoon gedaan te worden. Wij vragen hiervoor uw begrip. (Tip: Stuur elkaar een tikkie)

 

Deel dit uitje
Ervaringen
"We komen zeker terug" 10

Elk jaar komen we met de hele familie gezellig eten bij de Fam. Prins. Ook dit jaar zullen we niet ontbreken en kijken we allemaal alweer uit naar de feestdagen. Tot gauw!

Fam. Boersma

Geef ook je mening

Geef je mening en maak kans op een gratis arrangement:

Schrijf ook een ervaring
Meer