VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Een heerlijke tocht door onze omgeving Leuk als onderdeel van een familiedag Goed te doen voor jong en oud

Kickbike Puzzeltocht

Een relaxed en sportief dagje op de klassieke Kickbike

Old Dutch brengt volop plezier met ‘Kickbike Generatie Vier’. Dit is de geoptimaliseerde versie van de klassieke Kickbike. De allround stepfiets heeft al een paar decennia een geweldige reputatie. Dankzij de hybride banden zoef je over het asfalt. Ook op andere verharde paden ga je vlot vooruit. De step is uitstekend geschikt voor een relaxed tochtje of standje sportief. Stap op de Kickbike en beleef een mooie dag vanuit Old Dutch. En uiteraard is er méér, in de vorm van een puzzeltocht.

Combinatie met puzzeltocht
Lekker ontspannend, zo’n dagje op de Kickbike. We voegen nog een extra fun-element toe. Het gaat om de combinatie met een puzzeltocht. Jullie groep rijdt langs meerdere ‘hotspots’ in de omgeving. Tijd om de bezienswaardigheden van de regio af te vinken. De routekaart begeleidt jullie in dit spel. Onderweg maken jullie verschillende opdrachten. De route die jullie afleggen bedraagt tien tot twaalf kilometer. In totaal duurt de tocht (plusminus) twee uur. Leuk in de lente, de zomer én de herfst.

Voor bijna elk seizoen
De Kickbike is bijna het hele jaar door te reserveren. De kwalitatieve banden van dit vermakelijke voertuig brengen je overal. Of het nou voorjaar of najaar is. Overigens biedt elk seizoen weer andere ‘levende ansichtkaarten’. Denk maar eens aan zonnige nazomerdagen met de herfstkleuren. Of juist de beginnende blaadjes aan de bomen. De natuur levert allerlei visuele pareltjes op. De Kickbike is een prima manier om dat te verkennen. We wensen jullie een goede rit toe op de Kickbike G4.

Over Kickbikeverhuur Old Dutch,
De Kickbikes worden verhuurd door Old Dutch. Ons bedrijf bestaat uit allerlei takken naast de Kickbikeverhuur. Er is bijvoorbeeld een sfeervol (buffet)restaurant. Ook bieden we catering, feestarrangementen en groepsuitjes. De rit naar De Westereen (Zwaagwesteinde, Friesland) loont altijd. Vooral voor wie op zoek is naar één en al gezelligheid.

 

Deel dit uitje