VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Los de Puzzels samen met je teamgenoten op Wie zet de VR bril op? Casa de Papel, een topserie van Netflix!

La Casa de Papel – VR Escape Game

Speel deze spannende VR Escape game bij Old Dutch!

Stap binnen in de adembenemende wereld van “La Casa De Dinero – VR Escape Game” en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur. Of je nu een fervent fan bent van La Casa De Papel of helemaal nog niet  kennis hebt gemaakt met deze sensationele serie, dit uitje staat garant voor een spannende en meeslepende ervaring.

Bekende namen zoals Berlin, Tokio, Oslo, Lissabon en El Professor zullen tot leven komen terwijl je samen met je team de uitdaging aangaat om de Munt van Spanje te overvallen. Gewapend met puzzels, opdrachten en hints, is het jouw missie om zo snel mogelijk de kluis te kraken en het geld te bemachtigen.

Trek een rode overall aan, zet je masker op en vergeet niet je VR-bril, want nu is het jouw beurt om de hoofdrol te spelen in La Casa De Dinero. Voordat je de bank binnengaat, zal El Professor je nog één keer door alle benodigdheden leiden: paspoorten, een kompas, de blueprint, een metrokaart en telefoonnummers liggen klaar om mee te nemen de bank in. Eenmaal binnen heb je maar één doel voor ogen: kraak de kluis!

Tijdens “La Casa De Dinero – VR Escape Game” draagt één teamlid een VR-bril, terwijl de rest van het team actief betrokken is bij het oplossen van de puzzels en raadsels met behulp van bijbehorende gadgets, net als in een echte escape room. Het spel wordt gespeeld in teams van 6 personen, maar er kunnen een onbeperkt aantal deelnemers meespelen door de beschikbare VR-brillen.

Of je nu de uitdaging aangaat in het Nederlands of in het Engels, “La Casa De Dinero – VR Escape Game” belooft een opwindende en interactieve ervaring te worden die je nog lang zult herinneren. Dus verzamel je team, scherp je geest en bereid je voor op een avontuurlijke reis vol spanning, samenwerking en mysterie. Ben jij klaar om jezelf onder te dompelen in de wereld van La Casa De Papel?

Combineer deze activiteit met een diner of BBQ of één van onze feestarrangementen.

Deel dit uitje