VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Ben jij de grijpgrage graaier of de waardige witwasser? Wees gewaarschuwd. Bij de Maffia is niets wat het lijkt Sluit af met een heerlijk buffet of BBQ

Maffia van het Noorden

Drugsdealen, Liquideren en witwassen, met een vette knipoog!

Stap binnen in de meedogenloze wereld van de maffia met “Maffia van het Noorden”, een uniek groepsuitje dat bedrijven en families meeneemt op een spannende reis vol intriges, bedrog en hilariteit. In dit spel worden de deelnemers verdeeld in verschillende maffiafamilies, elk met hun eigen naam en unieke identiteit, zoals de familie Holleeder, Bruinsma en Jut.

Binnen elke familie heeft elk lid een specifieke rol die hun vaardigheden en strategieën bepaalt in de strijd om dominantie en rijkdom. Van de Waardige Witwasser die het vuile geld schoonmaakt tot de Grijpgrage Graaier die geen kans voorbij laat gaan om geld te vergaren, en van de meedogenloze Huurmoordenaar tot de charismatische Baas der Bazen die alles controleert – elk personage draagt bij aan de dynamiek en spanning van het spel.

Het doel van elke familie is eenvoudig maar uitdagend: bouw je rijkdom op en word de machtigste maffiafamilie van het Noorden. Dit wordt bereikt door slimme strategieën te gebruiken, allianties te smeden met andere families, en natuurlijk, door geld te winnen en te stelen van je rivalen.

Maar wees gewaarschuwd: in de wereld van de maffia is niets wat het lijkt. Intriges, verraad en onverwachte wendingen liggen altijd op de loer. Elke beslissing kan het verschil betekenen tussen triomf en ondergang.

 

“Maffia van het Noorden” is niet alleen een spel, het is een meeslepende ervaring die spelers meeneemt op een reis vol spanning, sensatie en hilariteit. Of je nu een doorgewinterde maffiabaas bent of een nieuwkomer in de wereld van de onderwereld, dit spel biedt voor iedereen een avontuurlijke en onvergetelijke ervaring. Bereid je voor op een uitdagende en opwindende reis door de duistere straten van de maffia, waar alleen de slimsten en meest meedogenlozen zullen overleven.

Combineer dit uitje met een buffet of BBQ of één van onze feestarrangementen.

Deel dit uitje