VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Wat heb jij gezien in de coupé? Wie van de groep is de moordenaar? Leuke kledingstukken per typetje beschikbaar

Moorddiner

Moord in de trein. Los jij het op?

Moorddiner in Friesland – Beleef het bij Old Dutch

Het moorddiner is een themafeest waarbij de spelers gezamenlijk een moord moeten oplossen. Maar de moordenaar bevindt zich in hun midden…  Beleef het moorddiner in Friesland!

Ontmoet rechercheur Klein, de man die niet tegen misdaad kan!

Rechercheur Klein is net begonnen bij politiekorps Zwaagwesteinde en heeft er ontzettend veel zin in. Plots wordt hij gebeld. Er is een moord gepleegd in de trein van Buitenpost naar Leeuwarden!

Compleet in schok zijn alle inzittenden van de stiltecoupé overgebracht naar Old Dutch in Zwaagwesteinde. Om van de schrik te bekomen geeft de barman eerst iedereen een stevige borrel, en de plaatselijke politie zorgt ervoor dat er niemand in of uit kan.

Rechercheur Klein sprint naar zijn auto. “Mijn eerste moord!”, denkt hij opgewonden en snel rijdt hij naar Old Dutch.

Hoe gaat het ‘moorddiner’ groepsuitje in zijn werking?

Tijdens het moorddiner themafeest, waarbij u geheel in stijl kunt worden gekleed, gaat u samen met Rechercheur Klein tussen de drie gangen door op zoek naar de moordenaar. Iedereen krijgt van ons een karakter. Denk bijvoorbeeld aan: De Zakenman met een drankprobleem, de Zwartrijdende Student, de Conducteur, en vele andere typetjes.

We beginnen met het uitdelen van de karakters zodat iedereen tijdens een heerlijk voorgerecht kan na denken over hoe hij of zij het spel gaat spelen. De moordenaar krijgt de zware taak om ervoor te zorgen dat hij niet ontdekt wordt. Aan de rest natuurlijk de taak om uit te zoeken wie de moordenaar is.

Rechercheur Klein zal tussen de gangen door meerdere openbare verhoren gaan afnemen, waardoor iedereen zijn verdenkingen zal krijgen. Na het dessert geeft iedereen aan wie hij of zij denkt dat de moordenaar is.

Geïnteresseerd in een Moorddiner groepsuitje? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Let op: Bij de spelprijs van € 14,00 is nog geen diner/buffet en drinken inbegrepen.

Deel dit uitje