VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Heerlijk koken rondom het voor Heerlijke BBQ wings Erg leuk bij een bedrijfsuitje

OFYR Barbecue

OFYR Barbecue, net even iets anders!

Robuust en stoer qua uiterlijk en bovendien bijzonder gezellig is onze nieuwste BBQ de OFYR Barbecue. OFYR brengt net als een traditioneel kampvuur mensen samen. Kom met uw gezelschap koken bij Old Dutch op deze bijzondere barbecue of laat u door onze keukenbrigade verwennen met diverse lekkere gerechten van de OFYR.

Wat is een OFYR?

Een OFYR is een kooktoestel waarop, in plaats van gas of kolen, met vuur gebakken wordt. De OFYR, bestaande uit een sokkel met een kegel, wordt gevuld met beukenhout. De brede, platte rand op de kegel wordt door het vuur verwarmd. Dat maakt het geschikt om allerlei verschillende gerechten te bereiden. Denk bijvoorbeeld aan het bakken van heerlijke stukken vlees of het grillen van groentes. Tijdens maar ook na het eten kan de OFYR barbecue gebruikt worden als terrasverwarming. Hierdoor kunt u, onder het genot van een lekker drankje, nog lang nagenieten van de BBQ!

Lees verder na de foto’s

U kunt bij ons kiezen uit twee OFYR arrangementen. Bij arrangement A mogen de gasten zelf hun vlees bereiden rondom de OFYR. Bij arrangement B is er hulp bij vanuit onze keuken. Uiteraard mag er ook bij arrangement B af en toe best geholpen worden wanneer de gasten dit leuk vinden. Bij arrangement B zult u o.a. ervaren hoe lekker de echte BBQ klassieker Flat Iron Steak smaakt vanaf onze OFYR. En wat dacht u van heerlijke groentes en zoete aardappelen van de bakplaat.

OFYR A:

 

Prijs: € 19,50 p.p.

Voor groepen kleiner dan 15 personen is de vaste prijs € 292,50

 

OFYR B:

 

Prijs: € 29,50 p.p.

Voor groepen kleiner dan 15 personen is de vaste prijs € 442,50

Zou u liever nog andere gerechten willen toevoegen, dan is dat in overleg uiteraard mogelijk.

 

Deel dit uitje