VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Het beste van divers spelshows Een zomerse buitenactiviteit Perfect voor teambuilding

Old Dutch Fungames

Populaire samenstelling van allemaal leuke activiteiten

De Fun Games van Old Dutch zijn populair. Hierbij doen jullie allemaal verschillende dingen. Die veelzijdigheid is hét pluspunt van de activiteit. Normaal kan een groepsuitje organiseren best lastig zijn. Zoveel mensen, zoveel wensen! Daarom biedt Old Dutch dit diverse spelprogramma aan. Uit de ervaringen blijkt dat deze opzet gewaardeerd wordt. Iedereen beleeft volop ‘fun’ met de Fun Games! Een aansprekende mix van modern entertainment en oud-Hollands vermaak.

Spelonderdelen Fun Games
Samengevat gaat het om een soort spellentoernooi voor bedrijven en families. Er zit een vorm van competitie in; het plezier staat voorop. Hilariteit is onder andere gegarandeerd met opblaasconstructie ‘Mep de Mol’. Probeer als Mol stiekem balletjes te stelen van De Mepper. Ook voor eventuele toeschouwers een grappig tafereel. De lach op het gezicht krijgt een vervolg bij Rodeostier ‘Bully’. Wie blijft het langst zitten? Een ervaren entertainer begeleidt de activiteiten.

XXL Games, heerlijk outdoor spelletjes spelen
Andere (inbegrepen) onderdelen zijn de XXL Games ‘4 op een rij’ en ‘Cactus’, aangevuld door Tangram, Stokvangen en Behendigheidsspiraal. De Mega Sjoelbak van 5 meter maakt het plaatje compleet. Overigens kunnen de Old Dutch Fun games uitsluitend buiten gespeeld worden. Reserveer deze activiteit op tijd, want er zijn regelmatig datums bezet. We hebben er zin in om jullie een fijne dag te bezorgen.

Old Dutch, authentiek en gezellig welkomstpunt
Een authentiek (buffet)restaurant met groepsuitjes, feestarrangementen en catering. Old Dutch is het gezelligste welkomstpunt van de regio. Ons horecabedrijf in De Westereen ontvangt groepen uit alle hoeken van Friesland, Groningen en Drenthe. Door de aanwezigheid van de Centrale As (100 kilometer per uur) voelt het ritje lekker vlot aan. Deze fraaie vierbaansweg tussen Dokkum en Drachten loopt rechtstreeks naar de A7 (via N31).

 

Deel dit uitje