VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Leuke activiteit voor elke doelgroep Hoeveel weet u van sportfeitjes? Hoe goed is uw geschiedenis kennis?

Pubquiz

Hoe goed is jou algemene kennis van zaken?

De pubquiz is een leuke activiteit geschikt voor elke doelgroep. De groep wordt opgedeeld in meerdere subgroepjes, vervolgens worden de volgende onderwerpen door onze quizmaster behandeld..

Cijfers liegen niet!
Een ronde waarbij de meeste antwoorden gegokt zullen moeten worden. Tijdens deze meerkeuzeronde, bepaalt u met het team voor welk aantal u kiest. Weet u bijvoorbeeld hoe lang een gemiddels Nederlands huwelijk stand houdt? Of hoeveel chromosomen een spoelworm heeft? En hoeveel procent van het Britse papiergeld bevat sporen van Cocaine?

Top Tien Rijtjes
Deze ronde gaat over rijtjes van tien. Met uw team probeert u zo hoog mogelijk te bieden en uiteindelijk de beurt te krijgen om zoveel mogelijk van de 10 goede antwoorden te geven. Wat waren bijvoorbeeld de 10 beste best betaalde acteurs van 2010? En wat zijn de 10 meest voorkomende achternamen in Nederland?

Muziekronde ‘Klassiekers’
Kent u deze oude bekende hits nog?

Sportronde
Met behulp van een toeter probeert u zo snel mogelijk het goede antwoord op de open vraag te geven. Wie het eerste toetert, mag het als eerste zeggen, maar soms is de vraag anders dan u denkt!

Muziekronde ‘Nederlands’
Weet u wie deze smartlap zingt en wat de titel van het volgende piratennummer is?

Filmronde
Hoe heet de acteur van ‘Borat’ en ‘Bruno’ ook alweer? Wat voor pistool gebruikt James Bond eigenlijk?
En wie regiseerde ‘Passion of the Christ’? Tijdens deze meerkeuzerond word uw kennis getest! Makkelijke vragen hebben veel antwoorden en moeilijke maar een paar.

Muziekronde ‘Laatste Jaren’
Wat is de titel en wie is de artiest van dat nummer wat u steeds op de radio hoort?

Deel dit uitje