VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Bereid je voor op je laatste (vrij)gezellige avond Hét moment voor de tips en trucs van zijn of haar vrienden Verkleden mag

Ready to Marry

Daag de vrijgezel uit voor een aantal hilarische spellen

Dé activiteit voor vrijgezellenfeestjes!

Speciaal voor deze activiteit heeft Old Dutch een ambtenaar van de burgerlijke stand in dienst genomen die het arrangement ´Ready to Marry´ in goede banen zal leiden. Tijdens deze uitdagende activiteit krijgt de vrijgezel de hoofdrol. Door middel van humoristische en uitdagende activiteiten kan de vrijgezel nog één keer uit het dak gaan, voordat hij of zij uiteindelijk in het huwelijksbootje stapt.

Het perfecte vrijgezellenfeest

Het hoofddoel van ´Ready to Marry´ is lachen en plezier hebben. Dit wordt bereikt met de verschillende rondes die we spelen. Zo beginnen we passief met de ronde ´Vertrouw Je Niet´ waarbij de ambtenaar van de burgerlijke stand verschillende vragen stelt die allemaal te maken met het huwelijk en de verschillen tussen man en vrouw. De inmiddels getrouwde gasten kunnen hierbij tips geven aan de aanstaande bruid of bruidegom.

Vervolgens gaan we beginnen aan de actieve onderdelen waaronder ´Op Het Matje´ waarbij in tweetallen geprobeerd word samen verschillende onderdelen op het matje te leggen (één knie, twee handen en één rug enz.), we gaan ‘Sumoworstelen’ en we spelen het ‘Letterpakkenspel’ waarbij vier deelnemers een letterpak aan krijgen en hiermee zoveel mogelijk woorden moeten maken. We rusten tussendoor even uit met de muziekronde ‘Duetje’.

 

Deel dit uitje