VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Heerlijk aan tafel dineren Kwalitatieve vleessoorten Voor de échte Bourgondiër

Tafelgrillen

Ouderwets aan tafel je eigen vlees grillen

DIT ARRANGEMENT IS TIJDELIJK WEGENS COVID NIET RESERVEERBAAR.

Tijdens deze periode kunt u wel gebruik maken van ons à la carte dineren arrangement.

Een zeer gezellige en smaakvolle dinervorm voor gezelschappen van 2 tot 60 gasten is ons tafelgrillen. De tafelgrill zou je de moderne variant van gourmetten kunnen noemen, maar dan veel smaakvoller. Bovendien is bij de tafelgrill die vervelende stank van de brandpasta verdwenen en ruikt u niets anders dan heerlijk gekruid vlees. Tafelgrillen is mogelijk van donderdag tot en met zondag vanaf 16 uur. Graag minimaal 3 uren van tevoren reserveren in verband met voorbereiding. Op overige dagen van de week kunt u met groepen tafelgrillen op reservering vanaf 20 personen. Bekijk ook onze volledige openingstijden.

 

 

Vooraf:

 

De vleesgerechten:

 

Bijgerechten:

 

*Het is altijd mogelijk tegen een kleine meerprijs vlees bij te bestellen.

 

Kinderprijs tafelgrillen t/m 11 jaar: € 12,50 p.p.

Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar die liever niet mee willen grillen is er de mogelijkheid een kindermenu te bestellen. Bij dit menu kunnen de kinderen een soepje mee eten en krijgen zij tijdens het grillen frites met een frikandel of kipnuggets. De prijs hiervan bedraagt € 7,50 p.p.

U kunt de drankjes tijdens uw bezoek op diverse manieren met ons bespreken. Bekijkt u hier de mogelijkheden.

Deel dit uitje
Ervaringen
"Een dikke voldoende" 8

Weer eens wat anders dachten we van tevoren. We gaan geregeld te wokken, maar voor de gezelligheid hoef je daar niet heen. Nu hebben we met 10 personen heerlijk zitten tafelgrillen in de pub van de Old Dutch. Alles werd op tafel uitgeserveerd zodat we gezellig met elkaar konden blijven babbelen. Een heerlijke soep en hele lekkere vleesgerechten die we zelf op de grill konden bereiden. Het is ons zeer goed bevallen.

Peter Hiemstra

Geef ook je mening

Geef je mening en maak kans op een gratis arrangement:

Schrijf ook een ervaring
Meer