VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Heerlijk aan tafel dineren Diverse vleesgerechten Voor de échte Bourgondiër

Tafelgrillen

Ouderwets aan tafel je eigen vlees grillen

Een zeer gezellige en smaakvolle dinervorm voor gezelschappen van 2 tot 60 gasten is ons tafelgrillen. De tafelgrill zou je de moderne variant van gourmetten kunnen noemen, maar dan veel smaakvoller. We vangen aan met een heerlijke huisgemaakte tomatensoep of een soep van de dag. Daarna ontvang je van ons een schotel met heerlijke vleesgerechten met daarbij Verse friet en salades.

Tafelgrillen is mogelijk van donderdag tot en met zondag vanaf 16 uur. Graag minimaal 24 uren van tevoren reserveren in verband met voorbereiding. Op overige dagen van de week kunt u met groepen tafelgrillen op reservering vanaf 20 personen. Bekijk ook onze volledige openingstijden.

 

 

Vooraf:

 

De vleesgerechten:

 

Bijgerechten:

 

*Het is altijd mogelijk tegen een kleine meerprijs vlees bij te bestellen.

 

Kinderprijs tafelgrillen t/m 11 jaar: € 12,50 p.p.

 

U kunt de drankjes tijdens uw bezoek op diverse manieren met ons bespreken. Bekijkt u hier de mogelijkheden.

Deel dit uitje
Ervaringen
"Een dikke voldoende" 8

Weer eens wat anders dachten we van tevoren. We gaan geregeld te wokken, maar voor de gezelligheid hoef je daar niet heen. Nu hebben we met 10 personen heerlijk zitten tafelgrillen in de pub van de Old Dutch. Alles werd op tafel uitgeserveerd zodat we gezellig met elkaar konden blijven babbelen. Een heerlijke soep en hele lekkere vleesgerechten die we zelf op de grill konden bereiden. Het is ons zeer goed bevallen.

Peter Hiemstra

Geef ook je mening

Geef je mening en maak kans op een gratis arrangement:

Schrijf ook een ervaring
Meer