VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Een Pubquiz met een twist Probeer songtitels uit te beelden Ideaal als familie, vrijgezellen of bedrijfsfeest

The Big Music Quiz

Voetjes van de vloer tijdens deze uiterst gezellige spelshow!

Welkom bij The Big Music Quiz – de ultieme spelshow voor muziekliefhebbers van alle leeftijden, perfect voor families, personeelsfeestjes en vrijgezellenfeesten! Stap binnen in een wereld vol muzikale uitdagingen, plezier en onvergetelijke herinneringen.

In “The Big Music Quiz” draait alles om muziek. Het is een pubquiz met een twist, waarbij elke ronde gevuld is met verrassende en vermakelijke muzikale opdrachten. Van het raden van emoticons die verwijzen naar bekende liedjes tot het identificeren van verschillende nummers die tegelijkertijd worden afgespeeld, elke uitdaging test je kennis en liefde voor muziek op een unieke manier.

Maar dat is nog niet alles! Bereid je voor om uit je stoel te springen en mee te dansen tijdens de legendarische “Dans de Dans” ronde, waarbij teams strijden om bekende dansjes zo nauwkeurig mogelijk na te doen.

In de ronde “VertaalVerhaal” wordt je taalvaardigheid op de proef gesteld terwijl je probeert de Nederlandse tekst van een anderstalig liedje te raden, verteld door onze entertainer die de avond tot leven brengt. En vergeet de ronde “Teken de Titel” niet, waarbij teams creatief moeten zijn en iconische albumhoezen of songtitels moeten uitbeelden.

Of je nu een doorgewinterde muziekkenner bent of gewoon op zoek bent naar een leuke avond vol entertainment, “The Big Music Quiz” biedt voor iedereen een geweldige tijd. Dus verzamel je vrienden, familie of collega’s, en laat je meevoeren op een opwindende reis door de wereld van muziek, plezier en competitie. Het wordt gegarandeerd een van de gezelligste en meest memorabele uitjes die je ooit zult ervaren!

Combineer dit uitje met een buffet of BBQ in ons restaurant of één van onze feestarrangementen.

Deel dit uitje