VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Buffetrestaurant elk weekend open Feestje vieren? Reserveer je eigen zaalruimte bij ons! Thuis een buffet nodig? Bel ons!

Warm & koud buffet De Westereen

Een zeer compleet warm en koud buffet

Dit buffet is niet meer beschikbaar.

U kunt bij Restaurant Old Dutch terecht voor onder andere warm & koud buffetten. Restaurant Old Dutch is hét buffetrestaurant in Friesland voor families, groepen of gewoon gezellig met z’n tweeën. Hieronder vindt u één van onze warm & koud buffetten. De buffetten worden altijd op een mooi opgemaakte buffettafel gepresenteerd, in de door u besproken zaalruimte.

Vooraf:

 

Koud:

 

Warm:

 

Uiteraard kunnen wij in overleg het buffet aanpassen aan uw wensen. Ook kan er ook rekening gehouden worden met diëten en overige allergieën.

U kunt de drankjes tijdens uw bezoek op diverse manieren met ons bespreken. Bekijkt u hier de mogelijkheden.

Overige warme en koude buffetten

Naast het warm & koud buffet De Westereen, worden onderstaande warm & koud buffetten ook aangeboden:

Restaurant Old Dutch

Restaurant Old Dutch is gevestigd in de Westereen, ofwel Zwaagwesteinde. Dit is nabij Leeuwarden, Dokkum en Drachten. Het restaurant is centraal gelegen bij het treinstation in de Westereen. Ook zijn er voldoende parkeerplekken voor de auto aanwezig. Restaurant Old Dutch zorgt ervoor dat u onbezorgd van u avondje uit kunt genieten, door het aanbieden van amusement in de vorm van kinderfilms, een tekentafel en speelgoed voor de kleinsten. Toch iets anders dan een warm & koud buffet? Naast onze warm & koud buffetten, hebben we nog veel meer mogelijkheden voor een gezellig avondje uit eten.

Reserveren?

Restaurant Old Dutch is geopend van donderdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur. Voor vragen, offertes of reserveringen kunt u contact opnemen via info@old-dutch.com, 0511-442638 of via het contactformulier op de website.

Deel dit uitje
Ervaringen
"40 jarig huwelijk" 10

Een geweldige bruiloft gehad.
Vriendelijke en goede bediening.
En een prachtige accommodatie.

Remmelt en Joke

Geef ook je mening

Geef je mening en maak kans op een gratis arrangement:

Schrijf ook een ervaring
Meer