VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Ben jij de alleskunner in jullie bedrijf? Combineer met een BBQ of buffet Spannende huis-, tuin en keukenopdrachten

De Alleskunner

Hoe handig ben jij onder druk van je collega's?

Onze nieuwe spelshow De Alleskunner is een spannend en vermakelijk uitje waarin deelnemers hun veelzijdigheid en handigheid kunnen laten zien. Het concept is eenvoudig maar uitdagend: teams of individuen strijden tegen elkaar in een reeks van huis-, tuin- en keukenopdrachten. Elke ronde worden de vaardigheden van de deelnemers op de proef gesteld met een scala aan uitdagende taken en fysieke activiteiten.

Terwijl de competitie vordert, worden de inzet en de spanning steeds groter. Elke ronde valt er iemand af, waardoor de druk toeneemt voor de overgebleven deelnemers om hun beste beentje voor te zetten en te laten zien dat ze echt De Alleskunner zijn.

Soms worden er zogenaamde terugkomrondes gespeeld, waarin deelnemers de kans krijgen om terug te komen in de wedstrijd of zichzelf te bewijzen na een eerdere tegenslag. Deze rondes voegen een extra laag van onvoorspelbaarheid en verrassing toe aan het spel én zo hebben ook de afvallers weer de kans om terug te keren.

Uiteindelijk, na een reeks van uitdagingen en spannende wendingen, zal er één winnaar overblijven, die met trots de titel De Alleskunner zal dragen. Speciaal voor deze spelshow wordt één van onze zalen omgebouwd tot ‘studio’ met licht en geluidshow een presentator en een spelbegeleider die de spelshow in goede banen leidt.

Combineer deze activiteit met ons buffetrestaurant of één van onze feestarrangementen.

Deel dit uitje