VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Trek je foutste outfit aan Een foute bingoronde De juiste activiteit voor een te gekke groep

Faute Veesje

I wanna be hippie and I wanna get stoned!...

Tja, iedereen kent ze ongetwijfeld! Die verschrikkelijke en smakeloze meezingers! Je zingt ze vaak vlekkeloos mee, alleen onder de douche of wachtend in de file, maar heb jij ook het lef om hard en vals samen met je vrienden, collega’s of familie deze faute hits mee te zingen? Dan is dit themafeest in Friesladn iets voor jou! De dresscode is natuurlijk faut en helemaal door u zelf te bepalen! Misschien heeft u altijd al in een Aussie Pak met gouden ketting en Nike Air Max rond willen lopen, dan moet u dat nu zeker doen! En wat voor u ongetwijfeld ook herkenbaar is, zijn die afschuwelijke weetjes die iemand u in de wandelgangen heeft verteld. Wie weet, bent u de kennis nu wel nodig en krijgt u nog meer dingen te horen die u liever niet had geweten!

Helaas is deze spelshow niet meer te boeken in de variant van twee uren, maar alleen nog als vier uur durend themafeest.

Klik hier voor informatie van het fantastische Themafeest Faute Party

 

Deel dit uitje
Ervaringen
"Een geweldige vaute avond gehad in de Old Dutch" 10

In oktober heb ik met mijn collega’s een geweldig ‘vaut’ feest gehad in Old Dutch. We waren met 76 personeelsleden verkleed van huis gegaan en in de Old Dutch werden we gastvrij ontvangen. Eerst even een drankje en daarna heel veel muziek met tussendoor foute quizvragen en lekker eten van het buffet. Het was een zeer geslaagde avond en wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar. Ook de foto’s die er voor ons zijn gemaakt, zullen nog lang leuke herinneringen oproepen! Old Dutch en medewerkers bedankt voor deze leuke mooie avond!

Monique Leenstra

Geef ook je mening

Geef je mening en maak kans op een gratis arrangement:

Schrijf ook een ervaring
Meer