VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Hilarische spelrondes Een bijpassende boerenzakdoek voor iedereen Wie wint de trofee?

Ik hou van Friesland

Unieke spelshow voor zowel Friezen als Hollanders

Deze dynamische en interactieve AMSTOR spelshow is gebaseerd op het populaire programma IK HOU VAN HOLLAND. Veel onderdelen van dit programma komen terug in onze show. Maar dan helemaal over het prachtige Friesland. U hoeft uiteraard geen echte Fries te zijn om mee te kunnen doen.

Uw groep wordt ingedeeld in 2 (of meer) teams. Voorzien van een bijpassende zakdoek kan de strijd beginnen. Onder leiding van een presentator en zijn team gaat u een oergezellig feest meemaken.

Bij deze show zullen de bekende spelonderdelen zoals percentagevragenronde, opbiedronde, spellingsspel en “VIP” spel niet ontbreken. Ook het verjaardagsfeest, geen JA/geen NEE en het raden (en meezingen) van bekende nummers komen aan bod. Het beroemde draaiend rad is prominent aanwezig en het bordje “Alles Kwijt nemen we mee naar de grote finale. Aan het eind van de show zal 1 team de winnaar zijn van IK HOU VAN FRIESLAND. De prachtige trofee is een mooie beloning voor de winnende groep.

Er worden de hele tijd foto’s gemaakt die een paar dagen later op onze fotopagina op de website kunnen worden bekeken en gedownload. De foto’s van uw bezoek zijn alleen toegankelijk met een unieke code die uw groep tijdens de show van ons ontvangt.

Combineer deze spelshow met ons buffetrestaurant of één van onze feestarrangementen.

 

Deel dit uitje