VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Een heerlijk actief uitje Hilariteit verzekerd! Combineer dit spel met een BBQ of buffet

Sterrenslag

Een actief en hilarisch groepsuitje!

 

Meer informatie over Sterrenslag

Sterrenslag behoort ongetwijfeld tot één van de favoriete groepsactiviteiten. De reden is simpel: het uitje biedt vermaak, variatie en verrassingen. Dat komt onder andere door de opbouw van het programma. Voor een personeelsuitje is dit een goede keus. Ook voor familiefeesten zou het een prima optie kunnen zijn. Ga in teams de strijd aan en ga stuk om de grappige onderdelen. Aanmoediging en enthousiasme: bij Sterrenslag komt alles samen.

 

Opblaasbare obstakels, rokvoetbal

De populariteit van deze activiteit is onder andere te danken aan de opblaasbare hindernisbaan. Hierbij is het de bedoeling om zo snel mogelijk naar de andere kant van de baan te gaan en daarbij allerlei obstakels te trotseren. Dat verloopt niet bij iedereen altijd even succesvol, wat het humorniveau enkel vergroot. Ook Rokvoetbal zorgt voor een grote glimlach op de gezichten: hilarisch voetballen met grote rokken aan. Prachtig. Al met al is Sterrenslag ook één van ons meest actieve uitjes.

 

Skilattenloop, Skippyrace en meer

Racen op skippyballen: dat is toch nog wel pittig hoor! Al stuiterend het parcours afleggen en maar hopen dat je sneller bent dan de ander. De skilattenloop vraagt om goede samenwerking: met z’n allen in één ski, als dat maar goed gaat… Met de Funslang en Sumo Worstelen staan er nog meer vrolijke spellen op het programma. De grote finale wordt gevormd door Touwtrekken. Welk team is het sterkst? Sterrenslag legt jullie ‘talenten’ bloot.

 

Maak je uitje compleet

Maak je uitje bij Old Dutch helemaal compleet en combineer Sterrenslag met één van onze dinervormen. Je kunt bij ons kiezen voor een heerlijk uitgebreid buffet in ons buffetrestaurant of misschien wil je wel heerlijk barbecueën in het zonnetje. Voor hele grote groepen is het natuurlijk ook mogelijk een buffet op maat te maken. Vul voor geheel vrijblijvende informatie het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0511442638.

Deel dit uitje