VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Bully de Rodeo Stier Pistoolschieten Bierpulschuiven

Western Games

Kun jij onze Rodeo Stier aan?

Deze activiteit is niet meer te boeken.

Als een echte ‘cowboy’ of ‘cowgirl’ speel je op een ludieke manier, samen met je familie, vrienden of collega’s diverse ‘Western Games’. Door de diversiteit in de activiteiten is dit arrangement bijzonder geschikt voor familiefeesten met ouderen en kinderen.

De Western Games bestaan onder andere uit: handboog-, geweer- en pistoolschieten, quiz, hoefijzergooien, bierpulschuiven, spijkerslaan, blikwerpen, western balansspel en nog veel meer! Uiteraard ontbreekt ook onze eigen Rodeostier ‘Bully’ niet! (op aanvraag i.v.m. beschikbaarheid)

De Western Games van Old Dutch kunnen door iedereen worden gespeeld. Tijdens een bedrijfsfeest of familiefeest is het leuk om je collega’s of familie uit te dagen en te laten zien dat jij alles in huis hebt om als ‘Western Game Held’ verder door het leven kan gaan.

De Western games is een activiteit die voor een gedeelte buiten en voor een gedeelte binnen wordt gespeeld. Bij zeer slecht weer kunnen we de activiteit altijd veranderen in een indoor activiteit/spelshow.

Bent u met een groot gezelschap en wilt u een vier uur durend Western Themafeest? Klik dan hier voor de bijbehorende informatie.

Kindertarieven:

Van 4 t/m 11 jaar:  € 7,50 p.p.

 

Deel dit uitje