Restaurant Heerlijk eten in een sfeervolle ambiance
VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Buffetrestaurant elk weekend open Feestje vieren? Reserveer je eigen zaalruimte bij ons! Thuis een buffet nodig? Bel ons!
Restaurant Old Dutch is hét buffetrestaurant in Friesland voor families, groepen of gewoon lekker met zijn tweeën. Hier geniet u met uw gezelschap van een zéér uitgebreid buffet, waar u heerlijke vlees en visgerechten van de grill en bakplaat kunt proeven. Behalve heerlijk eten van het lopend buffet is het ook mogelijk om één van de vele andere mogelijkheden te reserveren in het restaurant of in één van onze feestzalen. Ons restaurant is geopend van donderdag t/m zondag. (donderdags geen buffet)
Buffetrestaurant 9.1 Geniet gezellig met je vrienden, familie of collega's van ons zeer uitgebreide all-inclusive buffet... Bekijk
Tafelgrillen 8 Helemaal nieuw bij Old Dutch is het tafelgrillen. Lekker ouderwets met uw vrienden of familie aan tafel zelf uw vlees….. Bekijk
kindermenu
Kindermenu Uw feest is natuurlijk pas geslaagd wanneer de kinderen zich geen moment vervelen. Hier helpen wij graag aan mee... Bekijk
Ervaringen
"Een aanrader" 10

Zondag hebben we bij jullie gegeten in het buffetrestaurant.
We hebben ontzettend genoten.Het eten was heerlijk. In het restaurant kun je ook heel gezellig zitten. Vriendelijk en vlot personeel. In één woord 100 punten!!!

Thea van der Veen
"Super lekker" 9

Paar dagen alleen, even een afhaal menu.
Geweldig lekker en goed verzorgd.👍🏻

Jasper

Geef ook je mening

Geef je mening en maak kans op een gratis arrangement:

Schrijf ook een ervaring
Meer

Restaurant Old Dutch

Bekijk de openingstijden van ons restaurant.

Een bezoek aan ons restaurant is zeker de moeite waard. Elk weekend kunt u gezellig met zijn tweetjes of met een grotere groep genieten van ons gevarieerde buffet, waar onze koks met liefde diverse vlees en visgerechten voor u bereiden.

Behalve het buffet, biedt het restaurant ook keuze tot een gezellige avond tafelgrillen, indoor barbecueën of één van de vele andere mogelijkheden. Zoals het beleven van een high tea, waarbij u een ruime keuze heeft uit verschillende lekkernijen. Ontbijten is ook een mogelijkheid bij ons, er staat iedere dag een heerlijke maaltijd op u te wachten. Direct gelegen aan het treinstation en met eigen ruime parkeergelegenheid is het restaurant bereikbaar voor gasten uit heel Friesland.

Er is uiteraard ook aan de kinderen gedacht. Zij kunnen een speciaal gesorteerd kindermenu kiezen.

Graag tot ziens in de Westereen!
CONTACT OPNEMEN