VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Buffetrestaurant elk weekend open Feestje vieren? Reserveer je eigen zaalruimte bij ons! Thuis een buffet nodig? Bel ons!

Uit eten nabij Zwartkruis? Restaurant Old Dutch

Op zoek naar een restaurant nabij Zwartkruis? Restaurant Old Dutch is hét buffetrestaurant waar iedereen terecht kan om te genieten van een heerlijk en uitgebreid buffet.
Ook bieden wij de mogelijkheid om afhaalmenu’s te bestellen, ook op deze manier kunt u genieten van ons aanbod! Ons restaurant ligt op nog geen 10 minuten af van Zwartkruis en is te vinden in de Westereen aan de Noarder Stasjonsstrjitte 52-54.

kindermenu20150717_172311[1]

restaurant zaal

 

 

 

 

 

Mogelijkheden Restaurant Zwartkruis

Wij bieden u verschillende buffetten aan waarbij u door middel van ”Live Cooking” heerlijke vlees en visgerechten kunt proberen.
Het restaurant is woensdag tot en met zondag geopend op vaste tijden, en op maandag en dinsdag op afspraak vanaf 15 personen.
Daarnaast bieden wij in het weekend een onbeperkt luxe buffet vanaf 19,75 per persoon aan.
Speciaal voor uw kinderen bestaat het kindermenu met aangepaste gerechten. Daarnaast kunnen zij zich vermaken met speelgoed, kinderfilms op TV en een tekentafel.
Er is van alles mogelijk bij Old Dutch, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de volgende arrangementen:

Naast deze arrangementen zijn er nog veel meer mogelijkheden bij restaurant Old Dutch, bekijk hier al onze mogelijkheden.

Restaurant Old Dutch is slechts 8 minuten van Zwartkruis

Reserveren bij Old Dutch

Reserveren is niet noodzakelijk, maar wilt u het zekere voor het onzekere nemen, Reserveer dan hier een tafel bij Old Dutch de Westereen en ontvang binnen 24 uur een reactie van ons. U kunt natuurlijk ook telefonisch reserveren via (0511) 44 26 38. Het restaurant en afhalen is geopend van donderdag tot en met zondag vanaf 16u.

Aanbevolen