VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Buffetrestaurant elk weekend open Feestje vieren? Reserveer je eigen zaalruimte bij ons! Thuis een buffet nodig? Bel ons!

BBQ restaurant Groningen (ook indoor)

De temperaturen zijn hoog in de dubbele cijfers. De zon lacht je toe en de geur van de barbecue komt je tegemoet. Maar wat als het hartje winter is? Of het regent? En u toch wilt barbecueën? Bij ons in De Westereen (uurtje met de auto vanaf Groningen stad) is het bbq restaurant het hele jaar door geopend en kunt u zowel buiten als binnen barbecueën. Het weer is dus nooit een spelbreker.

Ons barbecue restaurant is vanaf Groningen erg makkelijk te bereiken. Met de auto, maar ook als u met het openbaar vervoer bij ons komt eten. U vindt ons namelijk naast het treinstation. Barbecueën met malse vleessoorten - bbq restaurant nabij Groningen

Ons buffet

Uit ons brede bbq buffet bestaat naast een uitgebreid aanbod vlees, ook diverse heerlijks salades, sauzen en vers afgebakken stokbrood. Daarbij mag natuurlijk een lekkere borrel naar keuze ook niet ontbreken.

Ons buffet:
Laat u culinair verwennen door onze koks. Ze bereiden onder meer de volgende barbecue gerechten voor u:

Boek een barbecue met z’n tweeën of kom gezellig met een hele groep.

Amerikaanse barbecue dichtbij Groningen

Wilt u echt dat typische Amerikaanse bbq ervaring beleven? Kies dan voor de Smokey Barbecue. Onze koks verwennen u met de meest malse vleessoorten. De vleesgerechten worden voor u langarm gerookt en gebakken in de smoker. Er is dus geen direct vuur. Zo blijft het vlees sappig. De speciale rooksmaak proeft u in uw gerechten terug. Als dessert wordt u verrast met een heerlijk exotische en frisse dessert van de bbq. Begint u ook al te watertanden?

Interesse?

Bij ons kunt u dus zowel binnen als buiten genieten van een gezellige, culinaire barbecue. Neem gerust contact op voor meer informatie over beschikbaarheid en reserveringen.

Aanbevolen